Aj po 10tich rokoch ho stále milujem

Príspevok v téme: Aj po 10tich rokoch ho stále milujem
winki

Bol to moj prvý a bol to krásny vzťah, ale mal ten prívlastok prvý a ja som nevedela čo so sebou bola som mladá nevyburená a nevedela som aké dosledky budú mať moje činy, po 4 rokoch sme sa rozišli, bolelo to veľmi a až potom si uvedomila čo pre mna znamenal, aký bol uzasny a čo vsetko som v nom mala. Teraz po rokoch sme zostali kamaráti on mal medzitým iné a aj ja teraz mám priatela ktorý síce má svoje chyby ale mám ho rada a naučil ma vela vecí. Problém je v tom, že stále myslím na toho svojho prvého a znasobuje sa to tým, že sa stretávame ako kamaráti dokonca aj moj priatel ho bere ako kamosa a ja neviem stále na neho myslím stále si predstavujem co by bolo keby.

kafe

nie nemiluješ. Ty len fantazíruješ o tom, čo by bolo keby si NEbola trubka.. Je fajn byť sebecký a chcieť pre seba tie najlepšie veci (chlapa) pokiaľ aj JA som rovnako kvalitný a cenný človek. On bol úžasný a TY?
Z minulosti sa máš poučiť a nie na nej visieť ako pijavica. Potom si neužiješ prítomnosť a ZASE nedoceníš skvelého chlapa, ktorého TERAZ máš po svojom boku. Robíš presne tú istú chybu ako prvýkrát. Ale teraz to nie je kvôli mladosti a NEvybúrenosti. Pusti toho prvého z hlavy.

slnecnica

Tak tak, na prvú lásku sa nedá zabudnúť. ALE rozišli ste sa z nejakých dôvodov. Váž si svojho terajšieho partnera, nevracaj sa do minulosti

Maros75

Prva laska je vzdy prva.To nezmenis a v tom nie si sama.Kazdy rad spomina na to prve.
Ja som mal skutocnu lasku v 15tich a trvalo to tri roky.Po desiatich rokoch sme sa stretli ona vydata ja zenaty a nieco bolo medzi nami.........vtedy sme zistili,ze to uz bolo uplne nieco ine a nerad na to spominam.Radsej spominam na tie roky v mladosti s nou.