Trojuholník

Príspevok v téme: Trojuholník
Evita006

Som v zvláštnej situácii. Chodim s chalanom kt. ma po 5 rokoch získal..Sme spolu 5 mes. Je odo mna mladší a velmi mi na nom vadí detinské správanie. Zrazu sa ale prejavil moj ex s kt. sme boli najprv 1,5mes. a potom po pol roku ešte nejaky čas. S ex sme velmi dobry priatelia už roky. Nevieme sa od seba odtrhnut. Nevieme zabudnuť. Teraz sa mi priznal..že ma stále miluje. A ja neviem čo mam robiť. K obom ma čosi ťahá. Tomu s kt. teraz chodim nemam srdce dať koniec.. nič mi neurobil..vážne sa snaží..prosim,poradte..:(

Evita006

Dakujem za rady..nakoniec som si aj nechala poradit..a kaslem na oboch ..idem spoznavat novych ludi a byt šťastná ..:)

Evita006

Hm..nieco na tom bude..ale ľahko sa vam píše .. že nikto nový, a pod. Moj terajší ma so mnou spoločnu školu ešte 4 roky. A s bývalym ma toho spaja este vela..silne priatelstvo ..organizacia kde spolu robíme a pod..A Chce sa so mnou rozprávat medzi 4 očami..mam s nim ist?

Maoam

mala by si si najst niekoho noveho

jeden je detinsky a zavisly, druhy ta utlacal a myslis, ze by ta uz neutlacal? ak to ma raz v sebe, bude to robit zas

Evita006

Ze je detinský , to je fakt. Za kazdou hadkou za mnou okamzite doletí, snaží sa ..vždy ma obmäkčí..A s byvalym ..som to ukončila ja. Vela krat som to lutovala. On ma prilis dusil. Chcel aby bol u mna na 1. mieste a vychadzky s kamoskami boli pre mna tabu. Ale obaja sme sa zmenili..dospeli sme .. Ktovie ake by to bolo teraz..

nefinka

sama vravíš, že tvoj terajší je detinský .. neviem si predstaviť, že si toto o niekom myslím a popritom s ním chodím.. a prečo ste sa s byvalym rozišli?