odstránenie jaziev

Príspevok v téme: odstránenie jaziev
Nada

Rada by som sa dozvedela, ak mám dlhodobo škaredé jazvy na tvári pravdepodobne po akné, či sú nejaké lieky, mastičky a pod. alebo mi pomôže jedine laser =) Ak je to jediná možnosť, dá sa to odstrániť aj u kozmetičky alebo pri dermatológovi alebo aj niekde inde =) Chcela by som vedieť koľko by to asi stalo =)

martin4

Ja pouzivam z 1 mm ihlami ale to pouzivam na telo a ty chces asi na tvar ?

Boli to ale da sa to vydrzat a krvaca taktiez

martin4

tak v prvom rade je velmi dolezita dezinfekcia pred pouzitim pustit na valcek horucu vodu a potom este dezinfikovat nejakym dezinfekcnym rozprasovacom a dalej dezinfikovat oblast rollovania.... ja si to po rollovani natieram tekutinou z toboliek vitaminu E

Pajo123

Ked uz hovorite o tom dermarollery tak aky krem k tomu,ci to sa robi na sucho hm :) Bo mam po akne take jemne cervene miesta...

martin4

ano pouzivam ... takto sa to neda povedat aky dlhy cas to trva zalezi to od typu jazvy ja to pouzivam na jazvu z operacie a po 4 mesacnom pouzivani mam jazvu o 70 % menej vyditelnu :)

Carie

Ten dermaroller, o tom som v zivote nepocula. Vyzera to zaujimavo, ty to pouzivas? A nevies ako dlho trva odstranenie jazvy?

niki331

gely nepomahaju.. a takisto som bola na koznultacii, laser nedokaze odstranit jazvy, iba zjemnit.. stale tam budu

Carie

Neviem ake zle jazvy mas, ale po akne ak nebolo nejake zavazne a mas zacervenale jazvicky, je mozne ze to prejde aj samo, tak do roka. Lieky nepomozu, masticky tiez nie, osobna skusenost. Na laser som sa pytala zrovna teraz, ze ceny su od 50 €, treba ist na konzultaciu. Ale teraz cez leto sa aj tak neda, budes si musiet pockat na jesen a chladnejsie obdobie.