Homeopatiká spolu s probiotikami?

Lucka1112

No takže zmena... ak som sa niekoho dotkla tak sa ospravedlnujem, len že som navštívila už 3 kožne a stale rovnako..

ohánala som sa tým že nikdy nebudem brat antikoncpeciu ani roaccutan ale nič ine mi neostava... a gynekologička mi povedala že inak mi pomoct nevie..

takže znova začnem takto nech sa to upravi, snad budem brat lepsiu verziu ako tú pred tým...

Som sice objednana na homeopatiu, ale asi sa tam ani neukazem, ved som už skoro na mizine z tych vecí

danov

Lucka - citujem: "No ja v živote už nepojdem ku kožnej doktorke..." Nevyvodila si správne rozhodnutie! Keď jeden doktor je neschopný, to ešte neznamená, že všetci sú takí. Aj ja som mal takú skúsenosť, keď som začal navštevovať s mojim kožným defektom doktora, ktorý sa na to pozrel s lupou, predpísal mi mastičku, ktorú keď som minul o dva týždne a som mu hlásil, že to vôbec nezaberá, predpísal mi to znova to isté. A spravil mi to aj tretí krát, napriek tomu, že to bolo ičividné, že to nepomáha. Zmenil som doktora, navštívil som primára na kožnej v banskobystrickej nemocnici, ktorý ma vyšetril aj laboratórne, povedal mi čo mi je, dal mastičku a o týždeň som mal svoje problémy za sebou.

Nebuď sklamaná z doktorov, nie sú všetci rovnakí, ako ani ľudia nie sú všetci rovnaký. Obráť sa na nich s dôverou a homeopatické lieky zahoď dobre ďaleko, lebo ti viac škodia, ako pomôžu. Tá démonická, alebo "vesmírna" energia, ktorá cez ne účinkuje škodí viac, ako pomáha. Najprv pomôže, ako rybe návnada na udici. Ale kdo zabere na tú návnadu, utrpí viac, ako keby to nemal vôbec.

sheila.

no nemam slov... bola by som zvedava ze cim vysvetluje uzivanie antibiotik 5 mesiacov aj ked sa stav pacienta nezlepsuje..

Maros75

Lucka......ta tvoja kozna ma cez patdesiat rokov???????? Necudoval by som sa. Komunizmus,jedna masticka na vsetko...

Lucka1112

No ja v živote už nepojdem ku kožnej doktorke... oni sa ani na nič konkretne nepytaju len na mna pozrú, zalomia rukami a daju mi antibiotika... brala som SUMAMED... 5 mesiacov! každý komu som to potom povedala, hovorili, že to neni normalne aby som to tak dlho brala... pečen už mam určite v prdeli... no ale začalo to ked som ukončila antikoncepciu, čiže hormony mám uplne v riti... a takto mi to vyráža cez tvár... vždy som verila všetkému čo mi doktori a iní naordinovali, pretože naozaj, žiť s tym, mlada baba ktorá sa chce páčiť a má takú tvár... je to vidieť aj cez makeup... ale nie až tak chvalabohu.. v živote do seba nedám antikoncepciu, roaccutan a podobné veci!!! v živote!!! človek má z toho už depky.. ale mám jednu super kozmetičku ktorá mi v tom velmi pomáha a zbavuje ma opuchu.. pretože moja tvár, ma dvakrát väčšiu velkost :(

Skrátka hormony su svine a fakt neviem, čo som im urobila, ale stále mám optimizmus na rozdávanie, priatela, ktorý ma chápe, lebo byť v tom sama, tak si hodím mašľu...

sheila.

tak sme sa zhodli nakoniec :) tiez si myslim toto iste. ak niekto veri ze mu pomoze,tak pomoze. mne pomohli vyjst dost vaznej psych.poruchy.

Maros75

sheila......len tak na okraj.Mam tiez za sebou aj homeo a casom som zistil,ze su to len totalne vyhodene peniaze a podotykam nie male za homeo. Ja som clovek ktory neuveri vsetkemu len tak.......preto mi to homeo placebo nefungovalo. Ak niekto uveri,ze mu pomoze caj......pomoze mu.Mozog je zahadny programator organizmu. Ale ostal som radsej pri medicine.......tej nemusim verit a dostane ma z problemu.

sheila.

Maros,
neobjektivne. Lebo ked niekto zomre,to nevies ci by nezomrel aj keby uziva nieco ine namiesto homeopatik :) cize nepaci sa mi to.
Ale samozrejme ze ked budem vazne chora nebudem sa napchavat homeopatikami - ale zakladatelka temy ako aj ona hovori uz skusala vsetko, a v jej pripade asi nedojde k zhorseniu stavu. A preco by neskusit ine, homeopatia v tomto pripade je urcite lepsia ako nejaky krem s hormonmni..

Lucka1112

Sheila dakujem :)
zacala som s homeopatikami... musela som, pretoze som uz bezradna... ludia si nevedia predstavit aku mam pleť a ako sa citim, tak preto skúšam aj tuto možnosť... skrátka vyzerám ako by som mala na tvári popáleniny... je to to cystické akné... no ale citim že tie homeopatiká pomáhajú, pretože mi vytláčajú von hnis a všetky tie nechutnosti... a robia sa mi aj čisté zahojené miesta... takže nemyslim že je to placebo, kedže vidim vysledky...
Dakujem, len som chcela vediet či to možem teda brať spolu s tym :)