chut na sex

Príspevok v téme: chut na sex
belliiisima

Ahoj,kto poradi zo skusennosti,verim,ze nie som jedinna.Stratila som chut na sex,ale aj bosky cim to moze byt?vekom?zas taka stara sa necitim 42 antikoncepciu neberiem,pozna niekto nieco vyskusane cim by sa to dalo napravit,ja som v pohode ale je mi luto manzela :-( dik za kazdu serioznu reakciu

bella12

iggo, nehovor, že Váš vzťah s manželkou je založený len na sexe, ak kvôli jeho nedostatku uvažuješ o rozvode. A čo Vaša láska, v akom je stave?

Príčiny môžu byť viaceré, najlepšie by bolo opýtať sa manželky. Žena potrebuje cítiť z mužovej strany ozajstnú náklonnosť, aby sa mu sexuálne oddala. Túži od svojho muža cítiť, že sa o ňu samotnú zaujíma, o jej srdce, myšlienky, jej život. Potrebuje z jeho správania (keď už nie zo slov) počuť takéto posolstvo: si pre mňa dôležitá, nechcem, aby sa ti stalo niečo zlé, budem sa o teba starať a chrániť ťa, zaujímajú ma tvoje problémy a chcem ich niesť s tebou, obdivujem ťa a som na teba hrdý ... Žena potrebuje od svojho muža drobné asexuálne prejavy lásky - napr. bozk pri odchode do práce, objatie počas dňa, úsmev, malý darček, spoločné prechádzky, držanie sa za ruky, telefonát do práce atď. - potrebuje sa cítiť milovaná. Ak sa žena necíti mužom milovaná, sexuálne ho odmieta.

Prečo vznikajú v manželstvách problémy? Je to preto, že muži a ženy majú rozdielne potreby, ktoré potrebujú v manželstve naplniť. Pre väčšinu žien je náklonnosť manžela potrebou č. 1 a pre väčšinu mužov potreba sexuálneho uspokojenia. Pre muža možno cit = sex, ale pre ženu nie. Pre ňu je cit atmosférou láskyplného vzťahu a sex udalosťou, ktorou sa láska prejavuje. Muž si môže myslieť, že ak je v manželstve sex, tak je aj vzťah OK a nemusí vidieť, že jeho citovo frustrovaná manželka súhlasí so sexom viac pod nátlakom (dohováranie) a nie, že ho aj sama chce. Toto však žena dlho nevydrží, pretože sa začne cítiť využívaná, a po čase začne sex jednoducho odmietať. Preto ak chce manžel dosiahnuť uspokojenie svojej sexuálnej potreby, mal by sa najprv snažiť uspokojiť manželkinu potrebu po jeho skutočnej náklonnosti. Skutočnej preto, lebo muž by nemal siahnuť po prejavoch lásky len vtedy, keď chce od manželky sex.

Ak v tom problém nie je, ďalšími potrebami ženy v manželste sú napr. potreba rozhovoru s manželom, oddanosť manžela rodine, čestnosť a otvorenosť manžela.

iggo, ak to myslíš so zlepšením vzťahu s manželkou vážne, odporúčam Ti výbornú knihu Moje túžby, tvoje túžby od Dr. Willarda F. Harleyho. Vyššie uvedené som čerpala práve z tejto knihy napísanej na základe skúseností stoviek manželstiev v kríze.

iggo

Ja som tiež natom tak...manželka nechce sex,stále sa vyhyba,ani dohovorenie nepomáha,už som jej nadhodil,že ak niekoho má,tak nech povie,buď sa rozvedieme,alebo si i ja niekoho najdem a budeme žiť spolu len volným životom,deti máme 15 a 14ročné.
Potrebujem sex a samoukájanie sa mi zdá primitívne.
Ale už to takto ďalej nejde,naposledy sme mali sex 12.3.,odvtedy onanujem.
Som abstinent,nefajčiar,do podnikov-barov nechodím,starám sa o domácnosť,deti,neviem,kde robím chybu....

bakeron

Ahoj, a aký je tvoj muž ? nieje na teba zlý alebo nepríjemný ? alebo nemá také sprosté reči? Vieš ja to pozmám, ale na vine je on, že ma až tak odpudí ...