Problém s kondómom

Príspevok v téme: Problém s kondómom
Michal628

Mam 20 rokov a este nikdy som nemal sex. S partnerkou sa pozname dlho, nadisla chvila, ked sme to chceli po prvy krat. Kupil som si kondom od durexu, vraj ne lepsiu vydrz. Mal znecitlivit zalud a oddialit vyvrcholenie. Skoncilo to asi tak, ze ked mi ho partnerka nasadila, tak stracal na erekcii, odrazu mal problem vobec sa postavit. Nikdy predtym som s erekciou problem nemal. Teraz sa citim ako uplny debil, idem sa zblaznit. Tak skoro sa k sexu neodhodlam... Mohol to vsetko sposobit ten kondom na znecitlivenie a oddialenie? Lebo ak nie, tak mam problem s erekciou a mam 20, som urcite skvely spolocnik, ale nie pre nu :-(

wreck

Michal628, ak by si bol impotentny, nestal by ti ftak a nemohol by si napisat, ze si nikdy nemal problemy s erekciou.

nemas mat z coho strach. milovanie je do nas geneticky vpisane, vacsina z nas sa na to skor alebo neskor odhodla. u teba je to len otazka casu. a mas predo mnou naskok cele 3 roky. :) a rodime sa s tuzbou milovat, nie s technikou AKO to robit, ano? tu sa ucime. a s novou partnerkou vzdy znovu a znovu.

respekt je v poriadku, lebo vedie k zodpovednosti. ale inak si nevytvaraj prosim ta zbytocne bloky v hlave. tulte sa k sebe, hrajte sa so sebou, lizte sa, kurte sa, a ono to jedneho dna pride. budes zo svojej slecny tvrdy ako legovana ocel a uz nezmaknes ani ked ti nasadi cepicku. chce to aj trochu si zvyknut na tu situaciu. skuste si dopriat aj hodinovu predohru, aby sa to u teba maximalne vystupnovalo. mozno len na udrzanie erekcie pri zene potrebujes vyssie napatie ako ked si sam. tak uz nevymyslaj hentie impotentne hluposti a radsej to otestujte. alebo abstinuj 3 dni, potom sa zavri do izby a nasad si cepicku sam. aspon uvidis, ci erekciu udrzis v situacii, ked s tebou nie je slecna. vylucovacou metodou postupne pridete na to kde je problem.

Michal628

A co ak som impotentny? Ze nikdy nebudem schopny mat sex? Mam pocit, ze neviem ako sa to vobec robi, ze som neschopny to urobit, neviem to popisat, mam pred tym strach, respekt, citim sa akoby ponizeny, neschopny, bezmocny. Myslim ze som impotentny :-(

wreck

Michal628, ver alebo nie, ale je to uplne bezna vec. prvy sex je pre obe strany zvycajne velmi stresujuca zalezitost, ktora sa moze negativne prejavit na pripravenosti ftaka k cinu. moje poprve nebolo ine. tesil som sa viac ako kdysi z autodrahy, ale nestal mi.

stres, chlad gelu, do ktoreho je guma namocena, znecitlivenie odkrytych casti ftaka... to vsetko ked sa zide pokope, polahky ftaku privodi visiaci stav. nie sme roboty, obcas sa stane, ze podmienky nie su vhodne. aspon mas prilezitost dokazat, ze vies pouzivat aj prsty, pery a jazyk. :)

ziadne chemikalie do seba bez vysetrenia nepchaj, prosim ta. na to mas vzdy este casu dost. v tvojom veku to najpravdepodobnejsie chce len lepsiu suhru a menej stresu. skusajte dalej, ono sa to podari. ak by sa ti to este stalo, zabudni hned na seba a venuj sa slecne tymi telesnymi castami, ktore v danej chvili posluchaju. je dost mozne, ze ftak bude zavidiet a postupne sa chyti. ak ju medzitym spravis inak, date neskor druhe kolo.

nic neriesitelne.

david_24

veľa z nás má problém s gumou, že keď si ju navlečieme, tak je problém so vzrušením, je to psychický problém z gumy samotnej a má to veľmi veľa mužov.