CHUDNUTIE S EDITOU SIPEKY

mucko

Carolina, ja sa tiež pridávam. Zbežne som prečítala stránku Edit Sipeky, aj knihu mám doma, a myslím, že sa to dá.

m.j.

ahoj editka mam nastudovane Tvoje \"teorie\", v okoli mam par zien ktore schudli spolu s \"Tvojimi knizkami\". Som rozhodnuta zacat aj ja, ale v praci mame obed uz o 10ej.Cize ranajkami zacinam medzi 6-6.30.Je to problem? Pretoze Ty pises aby sme ranajkami zacali medzi 8-9.00. Co v mojom pripade nie je mozne.

igina

carolina, Edit má stránku www.editasipeky.sk Tam je veľa kočičiek ktoré chudnú touto metódou. Vedia veľmi dobre povzbudiť a poradiť. Skús. Aj ja sa tam chodím "učiť". Pá

carolina

igina- tej tvojej kamoske tada gratulujem.. ja som si precitala knizku a velmi sa mi pacila mala som pocit ze pise o mne:)) rada by som sa do toho pustila aj ja.. chce sa niekto pridat?

igina

EDIT metóda je super. Mám kamošku ktorá tak schudla 15 kg. Trvalo jej to 2 roky ale je kočka a nemá jojo efekt. Idem na to aj ja.

eviska

ahoj,edita odmieta vsetky diety.je to chudnutie hlavou,cvicenim a relaxom.moja znama schudla 17kg.mna oslovila jej kniha aj cvienie,ale ja som neschudla.Ja potrebuje rozpis co mam jest(preto mi vyhovuje 90dnovka).ale cvicim podla nej 2xtyz.myslim,ze nieco na tom je.