Nezvladam sa pozerat na to ako sa mama trapi

Príspevok v téme: Nezvladam sa pozerat na to ako sa mama trapi
dontknow

Ahojte, ako mozem ja, dcera zakrocit??

Otec vraj uz nema rad mamu, chce od nas odist,.... Mama je strhana, nic neje, je neskutocne smutna.... Strasne by som jej chcela pomoct, modlim sa za to, aby sa oco uvedomil. Nemam sil na to, aby som to nejakym sposobom riesila, ved to nie je predsa vec, do ktorej by som mala strkat nos.. Su to dvaja dospeli ludia, tiez si vztahy riesim sama, preto neviem ako by som jej , resp. im mohla pomoct....

TinaM

Podla mna nie je spravne, aby "utekala" z domu preto, lebo matka ma noveho. A nie, nemyslim si, ze nemas rada svoju mamu, ako som uz pisala, ja som to zazila tiez. O to lepsie, ze uz si dospela, ak ma mamina otvorenu mysel, mozno by ste si vedeli dohodnut nejake pravidla. Napriklad volne vikendy. Ze ty pojdes niekam ku kamoske, oni nech maju sukromie. A zase naopak. Jasne, ze jej nehovor, ze ti vadi jeho zubna kefka v kupelni (len priklad), len sa sustred na to, co ti najviac prekaza a pri com sa citis neprijemne. Hlavne vsetko v klude.

Agnes999

moja mama si tiez nasla frajera, este ked som u nej byvala, on tam bol casto, tiez sa furt pusinkovali a muchlovali, tiez mi to bolo neprijemne. ale tak nejak som to strpela a tiez som casto nebola doma. ono ich to po par rokoch preslo.

dontknow

chvilkami mavam pocit, ze vybuchnem a vykricim jej aj take veci, ktore by som ozaj nemusela.. a cim viac sa vazne bojim toho, ze k tomu dojde... ale su to ozaj len chvilkove stavy... nechcem aby ste si mysleli, ze nemam svoju mamu rada, ale snad ma chapete...

okoloiduciXY

len jej nehovor úplne všetko čo ti vadí, len to podstatné. na niektoré veci si časom zvykneš, to vravím z osobnej skúsenosti.

dontknow

... mam 21. Sama si vravim, ze uz mam svoje roky, ze uz by som to mohla zvladat s chladnejsou hlavou, no ale ocividne na nieco podobne som pripravena vobec nebola.. Je toho na mna v poslednej dobe moc. Skusim s nou pokecat, dufam, ze ma pochopi..ach..

TinaM

Stalo sa mi nieco podobne. Neviem, kolko mas rokov, mozno ma tvoja mam pocit, ze ta nemoze nechat na noc doma samu. Alebo s priatelom nemaju kde inde byt. Na tvojom mieste by som sa s nou porozpravala- samozrejme osamote. Povedz jej, ze si stastna, ze ma novu znamost a ze znova zije, ze ju nechces obmedzovat, ale toto a toto ti vadi, citis sa vtedy neprijemne a nevies co mas robit. Ak je spravna mama, tak sa zamysli a urcite nieco vymyslite. Ona je len teraz zalubena, vratila sa do puberty a niektore veci jej mozno trosku "nedochadzaju".

dontknow

po vyse polroku som tu zasa... nasi su rozvedeni... otec byva niekde s jeho novou priatelkou, mama ma tiez novu znamost . a to je to, co ma trapi :( na jednej strane som stastna, ze aj ona je stastna,ale na druhej strane mi vadi, ze je takmer kazdy vecer u nas... musim znasat ako sa s cudzim clovekom pusinkuje, a neviem co... zatvaraju sa do spalne... skratka mi to je HNUSNE... keby som mohla, zbalim sa a odidem.... neviete mi poradit co v takomto pripade??? nechcem byt vyzerat ako sebec, ze mame nedoprajem byt konecne stastnou, ale fakt mi to nie je prijemne .... :(

Jane_3sto18

dontnow - ja som si zas nikdy nemyslela, že budem odpovedať na podobnú tému vlastným príkladom... je to hrozné. Už mi z toho riadne preskakuje, včera večer som plakala.