Napuchnuta

Príspevok v téme: Napuchnuta
Hotova

Ahojte...mam taky problem ktory ma trapi už dlhšie......keď sa prstujem sama alebo aj priateľ po par pohyboch mi napuchne otvor do vaginy, a keď vyberiem prst tak už sa tam neviem dostať :/ som suchá ale aj keď som bola vlhka sa mi to stalo..cely deň mam potom taky čudny pocit v pošve.. myslela som si že mam nejaku mykozu, ale bola som aj u gynekológa a povedal že mam slabu mykozu, ae nakoniec vyter ukazal že ani mykozu nemam...prosim poraďte mi, čo mam robiť už som s toho zufala a bojim sa že nebudem môcť ani sex

Hotova

tak lebo mi povedal že je všetko v poriadku....tak som myslela že už to prešlo ae neprešlo :/ a ešte som tam bola s mamou tak to by som sa hanbila o tom rozpravať...
no abo iny si kupim....a keď ani gel nepomôže? čo to môže byť? :(

AdamKrt

Hotova 10.06.12 12:17 - gel sa da kupit v lekarni, ci urcite aj cez net, alebo kontaktovat dovozcu, vyrobcu, kde ho vozia.

Ale to predsa neni jediny gel.

Ak mas slabe cievky, tak by mohol zabrat ten Ascorutin.

Hotova

No určite sa nechcem len postažovať...lebo ten problem ma trapi už 2 roky a neviem čo mam s tym robiť...kvôli tomu nechcem mať žadny vzťah ani nič...každy deň nato myslim...a proste neviem čo mam robiť preto pišem tu...
no podľa mňa to nebude ta kožna mykoza čo spominaš...tak asi budem musieť skusiť ten gel virde..kupiť ho normalne v obchode alebo len v lekarni??

AdamKrt

Hotova Včera 16:05 -

naco by bol kondom ? No napr. miesto chirurgickych rukavic, ked sa prstujes. A naco gel ? Prepana a co ma gel, alebo kondom spolocne s tym, ze si panna ???

Robis si to prstom - takze ak mas dlhe, neostrihane nechty, alebo nechty v zlom stave, ci mas mykozu v okoli nechtoveho lozka, ci na rukach - tak mas problem. Poranis si vaginu, ci si tam zanesies jednoducho infekciu.

Gel je na mazanie. Znizuje sa trenie a znizuje sa riziko urazu. Dobry gel moze mat naviac, niektore druhy to maju, rozne pozitivne ucinky na hubenie vseliakej pliagy, ako su kvasinky a podobne. Napr. preto pouzivam u partnerky VIRDE s grepovym extraktom, ktory je odporucany aj ako doplnkova liecba pri vaginej infekcii.

Dalej - ak si panna, predpokladam, ze mas neporusene panensku blanu ? Alebo sa prstujes a blana je cela ? V tom pripade by si pri kazdom prstovani mohla docielit to, ze si vzdy trochu natiahnes blanu, zacne Ti to puchnut a si tam, kde popisujes. Preto by ta blana mala ist prec a malo by to byt dobre zahojene.

Takze precitaj si tie prispevky este raz, zariad sa podla toho, vyskusaj to a potom napis, ked to nepomoze. Pretoze neviem, ci chces radu, alebo sa iba postazovat o "neriesitelnom" probleme, z ktoreho by bola razom banalita, ak by si postupovala podla toho, co som pisal.

Hotova

no musi tam byť niečo ale neviem čo ani gynekolog to nezistil preto pišem tu či tu nieje nejaka baba ktorej sa stalo to iste...
Adamkrt ďakujem ti...ae ja som ešte panna takže neviem načo by mi boli kondomy aalebo gel...to by mi nepomohlo

AdamKrt

1/ viac gelu, pripadne zmente znacku gelu.
2/ mozno nejaka alergicka reakcia na nieco, prenos z koze. Skus pouzivat chirurgicke rukavice, alebo kondom.
3/ moze ist o slabe cievky, ktore praskaju. Existuje volno predajny liek Ascorutin, ktory posilnuje steny ciev. Ak praskaju cievky, moze sa robit opuch.

Hotova

ale ja už nesom s tym priateľom....a gynekolog by zistil tu infekciu...a ide o to že sa mi to stalo aj keď som bola vlhka