Za 4 mesiace nezistena pricina.

Príspevok v téme: Za 4 mesiace nezistena pricina.
biemgzii

(obraciam sa na vas aj koly tomu ze som v zahranici a nedokazem u doktora presne popisat vsetky detaili ktore ma trapia hadam sa niekto najde a odpise...krv v poriadku CT od krku dole v poriadku) takze.. vykasliavam v urcitych obdobiach uplne hnedy hlien strasne husty a neprijemne sa vykasliava az ma s toho bolia pluca palieva ma zaha mam velke uzliny caste su afty na pere ale aj na jazyku a v krku obcas bolieva hlava a taky kazdy druhy tyzden mavam teploty vela hlienu akoby tipicku chripku ktora vzdy prejde no najhorsie natom vsetkom je to ze sa uz trapim 4 mesiace lebo to kazdy zvaloval na psychiku a ked som vravel ze to psychika nieje tak som bol u kazdeho za idiota a hypochondera odkedy to zacalo stale som dole v krku citil nieco trocha ma to skrtilo ale to boli asi aj hlieny a som slaby mam dni ked som silnejsi a mam dni ako dnes kedy mam chut nezit naozaj je to utrpenie hlavne citim ruky nohy a krk..ruku vo vzduchu udrzim ale s neprijemnym pocitom...zijem kazdy den na silu a uz ma to prestava bavit nemozem robit nic... je to infekcia ? mam sa bat alebo sa s toho mozem coskoro dostat ? bolo to neliecene ako vravim kazdy to hadzal na psychiku momentalne som na antibiotikach ale nemam pocit zeby zaberali a niekedy uz naozaj stracam nadej a mam s toho strach dokonca som zazil uz aj zopar zachvatov paniky kedy som si myslel ze sa nedozijem rana mam 19 a mam velku chut zit ist von uzivat si robit nieco hladat si robotu atd atd atd.. mam aj dole za lavym uchom hrcu ktoru citim aj s dnu s ust aj s von je tvrda a neboli doktor povedal ze je to iba uzlina na pravej strane nemam nic ja uz ani neviem kde mam komu verit...a tiez som posledny krat povedal doktorovy aby mi napisal papier na ultrazvuk s hlavou ale nieee hlava to vraj neni mam s toho vsetkeho poriadne nervy :/.....vopred vdaka za odpoved

RNG

Reflux je sposobeny kvasenim v zaludku co nasilne otvori uzaver medzi zaludkom a pazerakom.
Casto sa , najma v noci reflux dostava az do priedusiek a pluc, co vyvolava uporny kasel, hlieny a doslova popaleniny v hrdle a na prieduskach.
Riesenie ale nie je zastavenie tvorby kyselin, lebo to znici travenie a zaludocnu kyselinovu barieru proti prieniku mikrobov cez zaludok do tela.
Naopak, treba brat doplnok kyselin, co zastavi zaludocne kvasenie, zabije rozne mikroby na jedle, a uzaver medzi zaludkom, ktory sa uzatvara na signal kyselin sa uzavrie o to pevnejsie.
Dobra praktika je s vacsim jedlom nepit, aby si si nezriedil zaludocne kyseliny, ale pit az 3 hodiny neskor a to hojne, aby si si uz dobre natravene jedlo, so znicenymi mikrobami v nom kyselinami, splachol do criev.
Dobre zaludocne travenie znamena aj posilnenie tela a imunity celkove, lebo vies z jedla lepsie vytazit rozne ziviny a ochranne latky. Tak isto sa do criev nedostanu rozne parazitne kultury, ktore ti znizia imunitu, aj ked priamo nemusia ziadnu chorobu vyvolat. Tyum ze sa rozne parazitne kultury rozmnozia, vytlacia cast nasich uzitocnych probiotik a tym poklesne vyroba obrannych latok znacne.
POrobiotika totiz vyrobia az 70% vsetkych obrannych latok pre telo, tj viac, nez telo samotne je schopne vyrobit.
Preto si ich treba nasadzat s casu na cas ale najma dobre zivit mikrovlakninami, co by mal kazdy brat aspon 15 gramov denne.

hriankovac

biemgzii, podobne problemy so silnym zahlienenim su caste pri gastroezofagealnom refluxe. Skus si nasadit pantoprazol v davke 2xdenne 20mg(Nolpaza, Pantoloc, Controloc a pod) a k tomu 3xdenne domperidom (Motilium lingual, oba lieky su volnopredajne.
Ak ti to nepomoze, tak ti aspon odpadne jedna moznost, odkial pochadzaju tvoje problemy.

biemgzii

ja aj na slovensko pridem aj ked to asi bude velmi tazke cestovat a jazykova bariera tam zase az taka neni no len predci vsetky detaili doktorovy neviem poriadne popisat mozem mu povedat akurat ze som slaby boli ma hlava mam nieco za uchom atd atd ale vazne to neni ono...a celkovo mam zanedbanu liecbu a hlavne vysetrenia...este dokonca ked som mu povedal nech mi napise ten papier s hlavou tak mi povedal ze ho nenapise ze to nic nieje pritom ja mam obcas pocit ze zomieram...to je fakt pristup :( hlavne tie vyhovorky na psychiku takze ludia ak budte mat problemi a budete sa trapit doktor vam ale povie ze je to zo psychiky tak kaslite na to a rieste to dalej vybavujte si vysetrenia aby potom nebolo uz neskoro

kajjjaa

neviem, ci ti tu niekto poradi s takym niecim, ale ak je taky problem v jazykovej bariere, mozno by si mal prist na slovensko a ist k lekarovi, ak je to mozne a ak nie, tak aspon poprosit nejakeho kamarata alebo niekoho, aby sa o tom poradil s nejakym lekarom..drzim palce