Je to normalne?

Príspevok v téme: Je to normalne?
lillienka

Vcera som bola s priatelom u doktorky, a ta mu ultrazvukom prechadzala po bruchu. Uz pred tym mi vravel, ze snad sa mu pri to nepostavi, ze na bruchu ma citlive zony. Potom ultrazvuku som sa ho pytala, ci sa mu postavil, a jeho odpoved ma nastvala. Vraj ano. Ta doktorka bola mlada. Aj ja som mlada. Ale vsak to je horsie, ako keby sa predo mnou otocil za inou. Takto mi povie, ze ho ta doktorka vzrusila. Ked som mu vravela, ze to mi take nemal vravel, ze to hrozne znie ze ho vzrusila, tak vraj, naco sa ho take pytam. Urcite neziarlim, ale pride mi to ako keby nemal ku mne ziadnu uctu. Ja si neviem predstavit, ze mu poviem, ze ma nejaky chlap vzrusil.Ja uz vazne nechapem chlapov, normalne je mi z toho zle, ze ja ho tam cakam a jemu sa postavi pri inej, ach sila toto. Co si o tom myslite, je normalne ze sa takto chlapovi postavi a este sa k tomu aj prizna?

soffa

mat tvoje problemy?mozno ma citlive miesta na bruchu..,to je normalne!nerob z komara somara,ja by som sa asi nezdrzala smiechu keby som tam bola na tvojom mieste,a nebrala by som to ani ako straty ucty k tebe!ved niekedy za to chlapi ani nemozu,tam dole si to robi co chce a kedy chce!

Jefitto

Kamarát bol na urologii, bo mal dačo s vajcami a doktor mu ich tam chytal. Akonáhle prešla okolo pekná sestrička cca 23-25 rokov s trojkami, tak mu stál jak socha slobody. A čo teraz? Nemaľuj čerta na stenu

Dadula56

Keby muzi vedeli ovladat volou erekciu, ver mi, ze by sa pre mnohych sexualny zivot zlepsil. Tvoje obavy a to,ze si nastvana je uplne bez zmyslu. Ved kope muzov sa postavi aj u urologa, to si myslis, ze ho to vzrusuje?Penis ma vlastnu "hlavu". Inak vies o tom,ze mu stoji aj rano a povedzme aj v praci/skole obcas?Tebe napr. netvrdnu bradavky v zime?Mala by si mu to povedat, aby sa aj on urazil.

AdamKrt

A Ty mas dievca kolko rokov, ze reagujes ako 14 rocne pubertacka ?

1/ bol k Tebe uprimny, upozornil Ta na to na zaciatku
2/ odpovedal Ti pravdivo
3/ je to normalna fyzicka reakcia nervov.
4/ Kludne by sa mu mohol postavit, aj keby mu po bruchu liezla lienka.
5/ stava sa to bezne aj zenam, napr. na mamografii, ze im stvrdnu bradavky, alebo sa vzrusia na gynekologickom vysetreni.

JE TO NORMALNA REAKCIA.

Co je nenormalne, je riesenie hluposti takehoto charakteru.