reklamacia v deichmanne

musiclover

Dobre tomu rozumiem, že si ich ešte nenosila? Ak áno, tak nenosený tovar môžeš v deichmanne vrátiť a myslím, že to nemajú ani časovo ohraničené.

Anonym1009

Pred 2 dňami som si v predajni Deichmann kúpila lodičky, ktoré má na 1 nohe tlačia, pretože tam mám opuchnutý malíček (ktorý som si narazila na ďalší deň po kúpe) myslíte, že mi schvália reklamáciu po 3 dňoch? Poprípade vrátenie peňazí????

matiaska

ja som v deichmane reklamovala cizmy po 2 mesiacoch a hned som si mohla vybrat ine. tak isto aj kabelka po roku. alebo davaju darcekovy kupon.

fftfzc

zarucna doba na topanky je 2roky. za ten cas by sa im nemalo nic stat. zchodenie topanok nie je uznana reklamacna vada.

Lulu2011

kupovane pred rokom? mozu ti povedat, ze si si chybu sposobil sam nespravnym nosenim, ine je ak sa ti nieco stane par dni po kupe, ale vsak za rok clovek aj moze znosit topanky

dedy

ale veď to je aká super vec, poničia sa ti topánky, či už používaním alebo nejakou vadou, tak to dôjdeš reklamovať a hneď máš krásne nové, a v zime si môžeš vziať zimné boty, v lete letné, podľa chuti a ročného obdobia :D

kjfhsohr whr

praveze niesu velmi nosene, kupovane boli sice pred rokom, ale nosila som ich len par mesiacov.. no uvidim ako to dopadne, ale dik

dobra vila

juuu, tak podla mna je to na tebe, ci?? Ak ti povedia, ze si tovar vymen, argumentovala by som tym, ze sa to stane pravdepodobne aj novemu paru. A keby to chceli poslat na opravu, tak by som sa spytala, co za smejdy predavaju za 60eur, nech mi vratia peniaze. Kolko si to nosila? To si dost casto vsimaju. Ja bezne ked ta som, ze sa idem poobzerat, tak tam niekto nieco reklamuje.

kjfhsohr whr

potrebujem reklamovat NIKE botasky s povodnou cenou 60e, odtrhlo sa mi tam sitie atd. tak len ma zaujima ci takto riesia vsetky reklamacie na pockanie alebo nie..