vytrhávanie obočia

romi

ahojte, mala som krasny tvar obocia i ked bolo tenke, a kozmeticka mi ho zvorala,vytrhala mi ho na tenocke ciarocky, tak si ho musim dokreslovat ceruzkou tmavou, pretoze som tmava.chcem si nechat narast hrubsie, sa mi viac paci, ale trva to dlho a nedorasta na vsetkych miestach.vedeli by ste mi poradit co s tym, alebo ci na to neexistuje nejaky pripravok-na zhustenie obocia...diky moc...papa :-)

sulka

ja s tym chodim ku kozmeticke a aj mi ho farbieva+ farbi mi aj mihalnice a neviem si vynachvalit... to obocie mi vie tak urobit,ze mi krasne zviraznuj oci :)

zeta

No ja som nikdy nebola u kozmetičky a obočie si viem sama vytrhať a to veľmi pekne. Aj spolužiačky mi ho obdivujú a trhám ho dokonca aj mame, lebo povedala, že jej ho viem pekne vytvarovať. Moje rady: určite si netrhaj obočie úplne na tenko, nie je to ono. Pozri sa v zrkadle na svoju tvár. Všimni si aký máš tvar obočia, lebo ten prirodzený je pre tvoj typ najlepší. Všimni si základnú líniu oblúka a vytrhávaj len tie chĺpky, ktoré z nej vyčnievajú. Ak si si aj neni istá, na 1.krát si ho nechaj aj trošku hrubšie, možno keď sa pozrieš neskôr, všimneš si čo by sa ešte dalo vytrhnúť. Na bolesť si zvykneš, po čase ju ani cítiť nebudeš. Ale ak si netrúfaš, choď ku kozmetičke, lebo sa ti môže stať, že keď si ho vytrháš príliš, na niektorých miestach ti už chĺpky nemusia dorásť.