Zle dievčatá sa dostanú kamkoľvek!

Príspevok v téme: Zle dievčatá sa dostanú kamkoľvek!
pot

A dokonca ani príťažlivosť nie je až takou výhrou. Pekná žena vždy vzbudzuje u iných žien závisť a u niektorých mužov negatívne správanie práve preto, že dotyčnú nikdy nemôžu mať. Naopak., tí ktorí sršia sebavedomím robia zas všetko preto aby zaujali, čo často býva poriadne vtieravé a neskutočne otravné. Najmä ak je dotyčná už zadaná. Takže ako to celé je?...
Zaujímavá téma pre psychológa....

lost

Sejla

no ten prvy prispevok bol mysleny k teme, druhy a zvysok uz nie :)
no bol som doma, splav dunaja ked cely den prsalo a bol som len v kratkom rukave a jeansoch (bavlna, najhorsi mozny material na toto :D :D :D ) a brat straziaci mojho psa, ktory zahadne na to ochorie, v neposlednom rade pozdrav od psa na chodbe, ked bol sam doma, ktory som si vsimol az po par krokoch po chodbe a izbach, to su len take male detaily mojich dni :P
a v poslednom case nemam naladu na nic, cize ani na net..

Sejla

tak to sa nedá takto generalizovať, to by chcelo ovela hlbšiu analízu človeka, aby sa dalo povedať, kto to má v živote ako ťažké, lebo nikto nevidí, čo presne sa v mysli toho druhého za jeho celý život odohráva. A v konečnom dôsledku by sme prišli asi na to, že to má s krásou pramálo spoločné a druhá vec, na krotú by sme prišli je, že ten, kto to má v živote ťažké, jeho mysel je zušlachtená o nezaplatitelné vnútorné myšlienkové skúsenosti, ktoré tomu človeku môžu dať veľa. Ale ok, beriem do ohladu fakt, že ludia sú o dosť viac závislí na vonkajšom svete, než ja, takže áno, krása je jedna z vecí, ktorá sa zapisuje do "ceny" človeka, aj keď akokolvek sa kvázi moralisti snažia povedať, že všetci sme si rovní. Možno sme, ale nie tam v tej vonkajšej civilizovanej spoločnosti, v ktorej máme každý nejaké miesto. A zohladňujúc tento aspekt, jasné, že krajšie to majú vo vela veciach jednoduchšie. Ovšem nie sú si toho edomé, lebo v koži škaredej nikdy neboli.

lost: a ja som si myslela, že hovoríš k téme.. fakt, ale to bude tým, že ja túto tému od začiatku celkom nechápem, aj keď som si ten príspevok hore prečítala niekolko krát, stále nechápem, taká mixture of confusion:D A kde si bol?

lost

hmm, no ved som nikomu nechybal tu :P
nikto si to ani nevsimol :D
teraz okrem teba asi :p

ale ani nie, len som nebol doma.. a ked som uz domov prisiel, nemal som precitane temy, tak je tazke na to reagovat :)

ale tak ako vidis snazim sa to dobehnut :D

inac vidis, to by ma zaujimalo ci by ma pustila na net a ak nie, ako by som prezil :D

inac k tym vztahom k teme a k tym pretvarkam, dobry signal na to kedy je to skutocny vztah je, ze ked si prdne :D teda to bolo v serialy how i met you mother :P a celkom trefne.. (ale je to mimo kontext :) )

a ako sa tebe dari?

arman

Sejla, ja som len hovoril, ze je to vyhoda aj tak, byt krasna baba. Ma to aj svoje negativa, ale aspon ju to o to viac nuti byt osobnost, a naucit sa mat take sebavedomie, aby tu krasu uniesla, a tych co ju chcu len pretiahnut, zvladla. Lenze vacsina peknych bab zase upadne v inej veci... vsimnu si, ze sa okolo nich stale toci a snazi vela chalanov, tak sa naucia nimi manipulovat a vyuzivat ich... potom ale osobnostne vobec nerastu.
Ale samzorejme, tie skaredsie to neospravedlnuje aby to ponali negativne, a zacali tu negativnu energiu sirit, zavidiet a nebodaj robit nejake akcie, ako stiahnut tu krajsiu ku dnu. To je tiez vnutorny upadok.
Ale i tak si myslim, ze pekna baba to ma lahsie v zivote... proste aj preto, ze ked sa pozrie do zrkladla, lahsie sa ma rada a od toho vela zavisi. Navyse, krasa casto znamena aj zdravsie telo.
Ci azda mi chces tvrdit, ze krasne baby to maju v zivote tazsie, nez skarede?

arman

pocuj, a co si tu tak dlhsie nebol, sa to tu aj na fore riesilo, lebo inak tu pustas hlasky kazdy den... kde si bol? Uz si sa priznal? Si mal nejaky vztah a nepustila ta na net? :-)