Podporiť trávenie

RNG

Curcuma podobne ako jej pribuzny dumbier obsahuju silne protizapalove latky. A rozne koreniny maju aj antimikrobialne vlastnosti, tj mozu potlacit premnozenie kvasnych a hnilobnych procesov v crevach.
Cierne korenie a vytazok z neho,Bioperine zlepsuju absorbciu v crevach, tj zostava tam menej zivin, na ktorych sa mozu rozmnozit rozne mikroby.
Bioperine zlepsuje absorbciu aj mnohych komponentov v potravinach a doplnkoch, co maju velku molekulu a inac sa absorbuju velmi slabo. Medzi ne patri napr aj curcumin, kde Bioperine zvysuje absorbciu curcuminoidov az 6 nasobne.

meri.m

Ahoj, mňa občas bolievalo brucho z bežného stresu; syndróm dráždivého čreva to asi nebol, ale tiež ma sem-tam krútilo... Snažím sa nejesť úplný humus, ale zase sa ani nestravujem príkladne. Výživové doplnky rôzneho druhu si kupujem zo zvedavosti, keď narazím na niečo zaujímavé, ale väčšinou nebadám žiadny efekt (netvrdím, že nefungujú vôbec, krvné testy si k tomu nerobím). Mala som psylium aj probiotíká a nevšimla som si, že by niečo robili. Tento rok na jar som sa namotala na rannú nesku (musí obsahovať aj veľa cukru, granko a pol hrnčeka mlieka), do ktorej si dávam ešte pol pidikávovej lyžičky mletej kurkumy a škorice a štipku čierneho korenia. A celkom sa mi prestali krútiť črevá a nafukovať brucho; inak som stravovacie návyky nemenila, stres mám rovnaký... Z účinku podozrievam kurkumu, lebo škoricovú kávičku som pijávala aj kedysi a takýto efekt som nepostrehla. Dá sa pridať teoreticky do čohokoľvek, akurát výrazne farbí nažlto. Skús... :-)

K1719

Jefitto! Na podporenie trávenia ti môžem odporučiť SUNRICE od firmy Kyani! I mne to pomohlo aj mojej rodine! Je to čisto prírodné. Obsahuje divokú aljašskú čučoriedku a ďalších 10 super ovocí ako sú: hrozno, červená brusnica, granátové jablko, aloe vera, noni, malina, goji, hroznové jadierka/ šupka a včelie obnôžky. Každé ráno jedno vrecúško vypiješ a už po pár dni budeš cítiť pozitívnu zmenu. Okrem toho ti to pomôže pri problémoch, cholesterolu, alergii, astme, nespavosti, pri cukrovke, a na vysoký krvný tlak. Posilňuje imunitu a zrak! Odporúčam ti aj tzv. Trojuholník zdravia! Informácie tu!

pindes.kyani.net

zuzulko

tak už si len vybrať - bud zo sebou niečo zaciať robiť, ale dôsledne a vo viacerých smeroch, alebo sa nalievať kolou a inými nevhodnými potravinami plnými farbív a umelých sladidiel. len tak dalej za chvilu zlyhá bunkový systém a potom to už bude zaujímavejšie. doporučujem detoxín alebo regalen, nutra bonu, revitin, upraviť životosprávu ,stravovanie, pitný režim s dostatkom pramenitej vody, ktora nesie energetický náboj bunkám, pravidelné vyprazdňovanie chvilu to potrva kym sa organizmus rozbehne

Jefitto

No tak to si môžem rovno nazbierať skorocel na čistinke v lese a nemusím kupovať drahé napodobeniny... či?

parazitik

psylium sa sklada zo supiek skorocelu indickeho, je to vlaknina a v creve nasaje vodu (treba vela pit), tym sa napuci a vyzameta crevo, cize aj toxiny vycisti, staci len citat ;)