Chĺpky okolo bradaviek

Príspevok v téme: Chĺpky okolo bradaviek
gemerka

Ahojte baby aj vy to máte to čo ja???? Zväčšili sa mi a bojím sa to nejako trhať, lebo to bolí. Prečo to rastie????? Dočítala som sa, že je to niečo z hormonálnou zmenou. A nie je to aj to, že mám málo estrogénu alebo niečo podobne???? Mala som maličké prsia a narástli mi z dvojky na trojky.

Ale aj keď boli chĺpky malé tak som si to vytrhla a dezinfikovala ale to narástlo. Ja tomu nerozumiem. A keď pŕs dotýkam tak je mi z toho veľmi príjemne a viete ako myslím. Ale keď mám PMS tak veľmi ma bolia a mám ich strašne moc citlivé, že ani dotknúť sa ich nemôžem. Užívam aj antikoncepciu, lebo som mala nepravidelný cyklus, lebo užívam aj antidepresíva. A vďaka antikocepcie sa mi napravujem aj cyklus. Ale mávam počas menštruácie slabé krvácanie.

No trochu som odbočila od témy.
Môžu tie chĺpky okolo bradaviek nejako ovplyvniť zdravie prsníkov????
Ako sa mám zbaviť chĺpkov aby mi tam už nikdy nerástli??????

Lulu24527984

Ja mám taký istý problém. Ja som sa dočítala že sa vyskytujú iba pri tmavovláskach ale ja mám blond vlasy. Mám malé prsia a čím väčšie tým sú aj chlpy väčšie a keď som si ich trhala pinzetou znovu narástli a boli ešte silnejšie. Ja ich mám veľké a tmavej farby. Keď mám menštruáciu bolia ma a dokonca sa sfarbia do červena a strašne svrbia. Mne pomohlo na na svrbenie a bolesť Calcium pantothenicum - masť s hojivým a regeneračným účinkom. Je na ošetrenie bradaviek. Mne to pomohlo ale chĺpky nezmysli kto má typ ako sa ich zbaviť ne ch napíše.

KIATA

AJ JA TO MAM TIES TO BOLY KED SI TO TRHAM ALE MNE DOKTOR HOVORIL ZE TO JE MUZKY POHLAVNY HORMON TO MAJU VEDCINA Z NAS PILA SOM NATO TABLETKY A ZNIZILA SA ALE STALE TO MAM TAK NEVIEM CO MAM ROBIT ASI S TIM BUDEM ZIT CELI ZIVOT

leaaa

baby, naozaj sa to moze trhat? ked to je tesne pri dvorci...hmmm... neprivodim si rakovinu? asi je to trapna otazka, ale fakt ma to zaujima...

Meretseger

Súhlas s TinouM, som na tom rovnako, keď už tam je nejaký ten tmavý chĺpok, tak ho proste vytrhnem a život jde dál! PL mi v mnohých smeroch otvorila oči, a bez urážky, mám dojem, že toto by sa vám tu zišlo viacerým ;) Ešte aj cyklus mám nepravidelný, ale na HAK sa nedám, liekov beriem viac než dosť. Pri AD by som HAK teda nebrala. (Možno preto som si našla priateľku, nie priateľa :D:D)

TinaM

Okolo dvorcov mi tiez rastu chlpky (nie malicke, broskynove, ale aj take, co sa od nich lisia). Som po hormonalnej stranke v poriadku, tieto chlpky (nie je ich vela, asi 5 dokopy) si vzdy vytrhnem pinzetou, nesposobuje to problemy a nie je to skodlive. Mne to zase pomoze, lebo to naozaj nie je prijemne. Neorbim z toho vedu.

gemerka

RNG a čo mám robiť, keď mi to predpísal lekár???? Ale úspešne mi dáva antikoncepcia hormóny do poriadku. A keď mi povie, že to nemusím užívať, tak to potom nebudem užívať. Ja to neužívam dobrovoľne ale na predpis lekára. Vieš ja nemám rada lieky, ale keď musíš tak musíš.

RNG

Generka, ked beries chemikalie ako antikoncepcia a antidepresiva, nediov sa ze mas problemy. Len si precitasj, co vselico tieto mozu sposobit.
Menovane su trasrliny alebo vytazky z nich, schvalene ako potravinove doplnky lekarskymi komisiami a hygienikmi ako neskodne/nezavadne, podobne ako potraviny. Na forme nezalezi, ci je to caj, prasok, tabletky alebo kapsule a zelatinove tobolky.
Na to, aby tam bolo dostatok ucinnych latok sa casto robia extrakty/vytazky z tychto rastlin.