Kvasinky v stolici

Príspevok v téme: Kvasinky v stolici
sharon55

Dobrý den!
Syn/11 rokov/ mal dlhdobo problém s okolim okolo konečníka/večne zapalená pokožka/,skusali sme vselijaké maste,ale nič mu nepomahalo..Rozborom stolice sa zistilo,že má kvasinky.Lekárka mu predpisala lieky,ktoré vsak mu nerobili dobre,pretoze z nich zvracal,takže liečba nebola učinná.Zmenili sme stravovanie/snazíme sa vylučit bielu muku a cukor/.Možete mi poradit ak niekto mate skusenosti s podobným problémom? dakujem velmi pekne za akékolvek rady.prejem pekný den!

RNG

Kvasinky a plesne sa nedaju atb znicit, prave naopak, znicenim probiotik sa im da "zelena" Pozri cez Google.sk uvedenim rng candida ako na to ucinne a rychle kombinaciou nizkoacharidovej diety a proticandidovych doplnkov.

jahodulienka

Dobry den, ak sa clovek lieci na kvasinky v stolici antibiotikmi da sa zistit ze uz je po nich len tak ci len testom stolice???

Jessi_1111

Ahojte,

biely cukor ste vylúčili alebo hnedý trstinový... takže ste urobili veľmi dobre, že ste ten cukor a múku vylúčili, ale pamätajte nato: že keby sa toto všetko, čo teraz napíšem, malo tak prísne dodržiavať, tak Vás synček, by prakticky nemohol papať nič...takže všetko s mierou, ale samozrejme sa poradiť o tom všetkom aj s lekármi, a niektoré teda naozaj úplne vylúčiť, aspoň po dobu vyliečenia ako tak, --- celkového..

Nevhodné potraviny pri tomto ochorení:

cukor: biely, hnedý, práškový, kryštálový, kockový, trstinový, proste akýkoľvek
cukrovinky, hroznový cukor, kandys ( repkový cukor ), koláče, med, ovocný cukor - fruktóza, pudinkový prášok, sirup, sušené ovocie, sušienky, umelé sladidlá sorbit a xylit, výrobky s cukrom, výrobky z instantného kakaa.

Ovocie:
sladké druhy ako banány, hrozno, mandarínky, broskyne, kompóty, koncetrované šťavy ( z jabĺk, hrušiek ), konzervované ovocie, džemy.

Zelenina
konzervovaná zelenina, hotové výrobky zo zemiakov , kečup pri sladený cukrom, sójová omáčka pri sladená cukrem.

Živočišné produkty
marinované pokrmy, ovocné jogurty, pokrmy obsahujúce cukor, múku a konzervačné látky, pokrmy s omáčkami a panádami.

Obilie
biele múky, lúpaná ryža, obilné klíčky, prípravky na zahusťovanie omáčok, cestoviny z bielej múky.
Nápoje
alkoholické nápoje ( s výnimkou veľmi suchého vína ), instantné a všetky sladené čaje, limonáda a coca-cola.

Prajem pekný deň a skoré uzdravenie a vyliečenie!!! :-)