Biretix gel

RenkaZet

a kde ste zohnali biretix gél? ja som ho zháňala v BB a v RS a nemali ho.. a nevidím ho na nete.. wedel by mi niekto pomôcť???

KetrinOOO

Ja ho mám tiež od kožnej a predtým som používala agresívnu tabletkovú liečbu, ktorá mi pleť ešte zhoršila. Toto je jedniný krém (gél), ktorý mi pleť zlepšuje, resp. pozorujem zníženú tvorbu akné a rýchlejšie hojenie. Ostatné nemali efekt, alebo mi ju zhoršovali.

katka52552

ivi7 "zistila som si, že majú dosť vedľajších negatívnych účinkov (to Vám u kožného nepovedia)"

môžeš mi povedať aké vedľajšie účinky si mala na mysli? ja o tom lieku nemožem na nete skoro nič nájsť. Ďakujem

ivi7

Aplikujem si BiRetix Gel skoro mesiac, 1-2x denne, žiaľ, nevidím zlepšenie. Dávala som tomu veľkú nádej, lekárka mi ho chválila, no mne nepomohol. Nebolo to ani najlacnejšie, 22,- e. Možno v kombinácii s tabletkami by to malo lepší účinok, no zistila som si, že majú dosť vedľajších negatívnych účinkov (to Vám u kožného nepovedia).

helper

mne veľmi pomohol, začal som ho používať po doporučení mojej dermatologičky, a to som sa s akné trápil už dlho. Naraz som užíval tablety 1xdenne BIRETIX oral a na tvár BIRETIX gél. Teraz používam už len gél. Super na tom je to, že sú to prírodné produkty, a vyliečili ma. Čiže bez kortikoidov, antibiotík či iné nežiadúcich látok...brrrr. ODPORÚČAM