Ja chcem,on nie!

Príspevok v téme: Ja chcem,on nie!
Ivetnik

Neviem ako by som začala,mám chlapca,ktorý je nabožensky založený/ja 19r/on 22r/.Nevedela som o tom pol roku,je z okresného mesta-nevedela som až po večer,kedy som sa chcela s nim milovať. Bozkavali sme sa a keď som postupovala dolu a chcela som mu trošku pomôcť so stoporením orálne,tak ma odstrčil a povedal,že musí už isť.
Pytala som sa,že čo sa stalo a že to patrí k sexu a že aj on mňa môže tak spraviť,že to mám tak radapovedal mi že v žiadnom prípade,že je to nečiste a primitívne,že ak to tak chcem,tak že s ním nie,že jeho rodičia vedu vo viere k bohu..bla,bla... Ostala som ako omráčená,od vtedy sa mi vyhýba. Poraďte!

Zofik

Ja som tiež mal taku babu,krásna bola,milá,uprimná,no myslela len na Boha/prepáčte/,pritom ja som už chcel po pol roku suložiť..bolo to strašné,boli sme v parku o 01hod,mne v ňom hučalo,chcel som sex a ona mi povedala,že sex je pre ňu niečo posledné,že aby som pozeral do nebíčka ..a čakal,či nepadne šťastná hviezda.
Poslal som ju do r..i a mám ženu s ktorou sexujem i 5x v týždni. Vys.r sa na ňu su to zakliate baby a sexu sa nedočkáš..vieš takého poriadného!!! Bože prepáč-ale je to pravda!!!

Jarda

No taku ako si ty Ivetik by chcel asi kazdy mlady chlap, kasli na neho... pri takej chvilke to odmietnut a aj teba, to by som nedokazal ani ja co on spravil, aspon mohol skusit. A je to pekna skoda ze ti to takto neskoro az dal vediet.
Ja hladam stale babu/frajerku ale marne, mam 21, a stale sa mi nepostastilo najst nejaku...

PS: nechces sa stretnut?

zuvinka

Akože mohol ti to povedať už pred začiatkom vzťahu, lebo keď je tak silne veriaci, tak predpokladám, že má záujem o partnerku s rovnakým zmýšľaním a nie nechať to dôjsť až do takejto situácie, keď sa schyľuje k niečomu a ešte sa ti odvtedy vyhýba. Je to na tebe, či ho ľúbiš natoľko, že by si bola ochotná čakať až do svadby a vlastne do veľkej miery prispôsobiť sa jeho viere. Mám kamoša, ktorý chodil so silne veriacou babou, pričom on taký nebol, ale kvôli nej začal aj do kostola chodiť, v ničom na ňu nenaliehal, bol ochotný počkať až do prípadnej svadby. Nakoniec to ale stroskotalo, lebo ona si žila akoby vo vlastnej bubline..