Aby obuv nesmrdela

Príspevok v téme: Aby obuv nesmrdela
Nozka

Ahojte chcem sa spytat .. mam taky problem strasne mi smrdia botasky .. pracujem v praci v cizmach ale ked idem domov menim si stale ponozky .. ale napachli mi uz aj botasky a ten smrad sa neda vydrzat co mam robit co pomaha na to aby mi tak ponozky aj botasky nesmrdeli ? neviete radu ? prosim nohy si myjem kazdy den tak nechapem .
Dakujem za rady

Jefitto

Možno by stačilo raz použiť antibakterialne mydlo... mne tak ťáhlo z podpazušia (mal som tam riadny kožuch). Kožuch som dal dole, použil antibakterialne mydlo a problem na niekoľko rokov vyriešený...

majkyyy111

da sa kupit taky sprej do topanok ktory bud pohlcuje zapach alebo lepsie je antibakterialny s aromou. vnutornu cast tej obuvi je tiez dobre raz za cas aj rucne oprat spongiou namacanou v mydlovej vode. a uplne najdolezitejsie je mat viac topanok a nenosit kazdy den stale rovnake ale striedat ich s tym, ze tie ktore nenosis nechas odlozene tak aby sa dobre vyvetrali (dteda as prec vlozku, uvolnis snurky, odklopis jazyk a das ich niekde kde cirkuluje vzduch)

lucynda82

na nohy pouzivaj sprej proti poteniu noh a topanky si vystriekaj jemnym rozprasovacom, v ktorom budes mat alkohol. najlepsie vodka, zabija bakterie a tym smrad.

zuvinka

Každý deň, ako prídeš z práce, dať si ich na noc vyvetrať na balkón, ale tak riadne - šnúrky uvoľniť, jazyk spod nich vybrať, nech sa dobre vyvetrajú zvnútra. Poprípade si aj kúpiť kvalitný sprej do topánok a ten do nich ráno streknúť. Alebo neviem, akej sú kvality, ale vyskúšaj ich aj oprať :) nie normálne v práčke, ale len tak do vane, či lavóra ich hodiť, ponoriť do avivážovej vody a rukami, kefkou vydrhnúť.