môžem si urobiť tehotenský test,ak.......?

Príspevok v téme: môžem si urobiť tehotenský test,ak.......?
napochybach

dobrý den,
chcela som sa spýtať,či si môžem spraviť tehotenský test aj ked beriem antibiotika na mocove cesty,som prechladnuta velmi,mam bolesti,pocitujem palenie v posve a aj v mocovej trubici a pod ..či to nejako neovplyvni vysledok ?alebo ako to je ?súvisí to s tym ?
a ak ano,aky test ( znacka ) je najspolahlivejsi a najistejsi ?

dakujem za odpovede

medovnicek

no ten test by si si mala fakt spravit, pripadne zajst za gynekologom, niektore antibiotika totiz nie su vhodne pre tehotne zeny! v znackach neporadim, neviem, co sa predava na slovenskom trhu.

napochybach

no ja mozem byt istotne uz aj 10 dni aj viac :)
a neviem teda ...spytam sa asi v lekarni....dakujem ti aj tak :)

Nela41

No ja neviem treba si v drogériach čítať čo je napísané na krabičke. Čím menej mIU/ml dokáže zachytiť tým je citlivejší a teda vie odhaliť tehotenstvo skôr. Spolahlivé sú všetky testy akurát treba presne dodržiavať inštrukcie teda treba vedieť koľko dní by si mohla byť tehotná a podobne ..

napochybach

neviem.nikdy som si test nerobila,tak neviem,preto som sa pýtala,nie .mám 18 rokov ...
som si myslela,že to saa môže nejako ovplyvnovať ...tie hormony a tak,ked beriem lieky na tie záležitosti ...a aký je najspolahlivejší ?nevieš mi poradit,nela ?

Nela41

Ale ak si zase myslíš že na teba spermie prelietli a si tehotná tak zbytočná strata peňazí. Aj keď pri tom ako si písala mám pocit, že už si určite zjedla 3 tabletky po pre istotu.. Koľko máš rokov? Ale úprimne... lebo to ako vystupuješ značí tak 13

Nela41

prečo by si si ho nemohla spraviť? Tehotenský test zisťuje či je v moči tehotenský hormón, je jedno čo pri tom užívaš ak si tehotná hormón sa v moči nachádza ak nie tak nenachádza ;)

napochybach

a on to ako moze zistit,ci som tehotna ?len z krvi,ci su na to aj nejake specialne "testy" unho ?alebo sono ?alebo čo ?

napochybach

M25 nie,kvoli tomu uz nie ..kvoli dalsej veci,co sa stala:)

takže zena ma pockat ,kym uplne vyzdravie ??ci ako ?prepana,ved toto ochorenie sa mi moze tahat tyzdne,to uz dovtedy mozno aj " porodim " ,ak nieco,ale chcem vediet ,ci som tehotna,alebo nie ..musim to vediet,co najskor