fb...

313

a neviete,je mozne,ak by niekto hackol mojmu priatelovi konto je dost pravdepodobne,ze hackne aj moje? /kedze ma ma on v priateloch../

313

ano,ma to svoje pre aj proti..ale ak by tam bola lepsia ochrana sukromia,tak by sa to dalo nastavit/ci chces alebo nechces aby ta nasli/alebo aby si ty mohla ich najst,ale oni teba nie napr.

winki

Nuž lebo o tom to je nájsť každého....jediná obrana je nikdy sa nedať zlákať na sociálne a iné komunikačné siete. Čo raz urobíš na nete už to tam zostane navždy

313

ale mne sa to stalo velakrat a nebudem za kazdym niekoho blokovat,mi to pride take obmedzovanie,ze preco ma tam musia vidiet,ked nechcem.

winki

to je tak ťažké to priateľstvo jednoducho neprijať? a dať toho človeka bloknúť a už ti nebude môcť nič.

313

zuvinka:neplati to.mam nastavene,aby sa ma nedalo vyhladat..no viem to podla toho,ze jedna nemenovana osoba si ma pridala.a viem,ze to vedela len cez moju znamu(cez jej profil).

313

no a prave tu foto nechcem aby videli...ale to sa da iba tak,ze si dam prec fotku,ale priatelia chcem aby hlavnu foto videli.ale aj kvoli inej veci..aby ma neziadali cudzi ludia o priatelstvo napr..

zuvinka

Dá sa na FB nastaviť, aby sa ťa nedalo vyhľadať, ale neviem, či to platí aj v tomto prípade, že priateľ tvojho priateľa by ťa nevidel v jeho zozname.

winki

ano neuvidia ked si o sebe nedaš ziadne info verejne ale jednoducho v zozname aj cez google si ťa podľa mena najdu len sa im ukaže foto a nič viac. Poprípade by sa to dalo urobiť aj tak že ho dáš medzi "nepriatelov alebo čo to je.