Prehltate?

Monii

mne tiež nikdy nechutilo robiť orál, a len teraz ma to nejak začalo baviť .. :D a neprehĺtam, príde mi to nechutné

sexianjelik

podľa mňa je to jedna z možností. ak nezvykne mať klitorálny orgazmus môže sa jej zdať orálny sex zbytočný, ale nevie o čo prichádza. a áno nie všetky ženy praktizujú orálny sex, je to len vec chuti a vkusu. :o)
PS: prehĺtam!

Loobby

Bože ženy.

Keď to čítam,tak mi je moc ľuto,že mi moja manželka odmieta robiť to pusinkou,jej je to nedobra humusacska praktika,pritom ja by som moc chcel,trapite ma tymito prispevkami...tak by som to chcel.....myslite si,že su i ženy,ktorým to muži odmietaju robiť oralne??? Ja to tiež rád robím jazýčkom na klitorise..i to mi odmieta dovoliť,kamoš mi povedal,že mi to odmieta preto,že máva skoro vždy vaginálny orgazmus..môže to byť tym???

Ivanaa55

Monča neverila by si, ale môj partner problém bozkať ma nemá ani potom :) Aaa náš sexuálny život je kvalitný dosť a určite nie založený len na tomto. Skúšame nové veci a baví nás to :) Stelle ďakujem :)

stella26

Prehĺtam a áno chuť je ovplyvnená jedlom.Len nechápem Monča1980 prečo riešiš že to niektoré ženy robia a či sú humusáčki. Myslím, že je to každého osobná vec na čom si zakladá sexuálny život.A tvoj muž aj keby bol chcel asi sa len bojí ťa o takú vec požiadať:D

Monča1980

Ivanaa55, zamysli sa nad tým, prečo má väčšina mužov problém pobozkať ženu, ktorá tesne pred tým mala v ústach jeho "produkt". Čo myslíš? Asi nie preto, že vedia aké to majú mňamkavé. A tým Ti aj odpovedám na otázku, čo si asi myslí ten môj a väčšina mužov. Neraz sme sa bavili na túto tému a predstav si, že by nebol oveľa šťastnejší keby som "ho" papala, preto že si zakladá na oveľa kvalitnejších a hodnotnejších aktivitách počas sexu, než je hltanie jeho ejakulátu. Ale máš pravdu, koľko ľudí, toľko rôznorodých chutí :).

Ivanaa55

Monča: Koľko ľudí, toľko chutí. Ja som nikoho nepresviedčala o tom, že ejakulát je báječna vec, iba sa pýtala na názor. A teda ďakujem za ten tvoj :) ....a nie, nemyslím si že som humusáčka :) (to, že mi ejakulát chutí je jedno pozitívum... a to, aký je partner rád ďalšie) ....ktovie či tvoj partner si tiež myslí, že jeho "produkt" je "fuj" a zdieľa tvoje pocity ;)..

alenka_maxova

samozrejme, ze jedlo ovplyvnuje aj tuto vec. Tak isto, ked bude niekto dlhodobo jest napriklad cesnak, kari, tak to bude citit z potu....

Inak chuti tento "produkt" chlapovi, co papa maso a inak vegetarianovi. Moj chlap moc maska nepapa, je skor "sladka rit" ako ja. A ta vysledna chut je naozaj velmi velmi dobruckaaaa :)

Ivanaa55

Obi Wan: nie niesom na pokeci pod takýmto menom, na pokec ani nechodím :) ...taaak Wreck neostáva ti nič iné, než si nájsť slečnu ktorá ti to potvrdí :) zvyšku ďakujem za názory :)