Zamilovana do ucitela

Príspevok v téme: Zamilovana do ucitela
lovestory

Viem, že toto je už dosť stará a ošúchaná téma...no aj tak sa musím vyrozprávať ...mám 17 som zaľúbena do učitela,ktorý ma neučí (ma 34, vyzera však velmi mlado), cestujeme spolu v buse, stretávame sa pomerne často na prestávkach...vždy sa na seba tak dlho pozeráme a on i ked ma neuci, vzdy nieco vymysli aby sme prehodili aspon par slov.Ked suploval, bol ku mne mimoriadne mily, stale ma oslovoval a na všetko co sa tykalo triedy sa pyta mna.Minule isiel okolo a uplne sa ku mne naklonil a povedal ze kde budeme mat hodinu a ja som nevedela co mam robit..stal predo mnou velmi blizko(len mozno 5-10cm) clovek ktoreho velmi lubim, dnom i nocou nanho myslim..je pre mna vsetkym...je nezadany, nema deti takze aspon to...ale je to predsa ucitel..dobre viem ze taketo vztahy su tabu..ale viem, ze velakrat su z toho manzelstva na cely zivot...nevravim, ze je to moj pripad ale citim, ze aj on ku mne asi nieco citi, no kvoli tomu ze je ucitel tak sa radsej drzi v uzadi..Viem aj to, ze ma teraz vsetci budete pokladat za naivnu hlupu pubertiacku(ale uvedomte si ze laska je naivna a nevidi prekazky) ktora preziva len poblaznenie...ale ja ho naozaj milujem a neviem ako sa s nim zblizit, ved ked ma neuci nemame ani spolocne temy...prosim poradte aspon s tym o com sa s nim rozpravat aby som boli aspon v nejakom verbalnom kontakne...

Leela333

Myslím si, že v jeho správaní vidíš viac ako tam je. Mala som na strednej učiteľa, ktorý podľa mňa len namotával naivné dievčatá. Mňa samu oblboval peknými rečičkami, a to som bola len prváčka! Nakoniec sa dokonca vyspal s jednou, prišlo sa na to a vyrazili ho. S ňou ani neviem čo sa stalo, ale veľmi pochybujem, že z toho bolo manželstvo na celý život alebo nejaká veľká láska ;-)
Nepovedala by som, že k tebe prechováva nejaké hlboké city. Jednoducho si masíruje ego, lebo vidí, že si z neho paf. Radšej naňho zabudni...
Alebo ešte sa môžeš riadiť tým, čo napísala Dadula56 a počkaj kým skončíš školu. Ak ťa to bude stále držať.

Dadula56

Nie je to laska, je to pubertalne poblaznenie, tak ako sa mlade zalubia do herca, spevaka, tak ty mas tohto ucitela. Minimalne pockaj, kym tu skolu neukoncis, ak budes stale citit, ze si zalubena, tak vtedy konaj, teraz by ste z toho mohli mat obaja nemale problemy. Uvaz aj vekovy rozdiel...Ty budes na vrchole kariery/zivota, on bude na dochodku behat po lekaroch.

wreck

povzbudzovat ani odradzat ta nebudem, ale nieco predsa: viem, ze to nechces pocut a nechces tomu verit, ale nie je to laska, len krasna zamilovanost a pritazlivost. kedze nemate spolocne temy a ani ste sa nezblizili a cele to netrva niekolko rokov, nema sa na zaklade coho ta laska vytvorit.

"viem, ze velakrat su z toho manzelstva na cely zivot" -- na toto si ako prisla?

zblizenie je jednoduche - v predmete, ktory uci, si najdi temu, ktorej nerozumies a popros ho, nech ju preberiete.

a pokukaj aj tu na fore, naozaj tu podobna tema uz niekolkokrat bola.

malicka som

bud rada ze si zalubena, a neries zbytocnosti.
z toho co pises si zrejme jedna z tych hanblivejsich. vas vekovy rozdiel nieje az tak velky ja mam s priatelom 23 rocny rozdiel som s nim od 18r. a je to ok.

ak sa drzi v uzadi tak mozno preto lebo je to ucitel ale aj mozno preto ze nic nesleduje svojim chovanim, mozno sa sprava uplne normalne len ty vidis naznaky lebo ich vidiet chces. ale mozno nie.

mozno caka ze urobis ty prvy krok, kedze on ako tvoj ucitel nemoze, mozno caka ze ty zvedies jeho, a mozno to chce preto aby ya nepopalil ze prvy krok urobi on a ty by si podala oznamenie...

povedal ti aj nieco osobnejsie ?? pozval ta uz niekam ??