Život je príliš krásny na to, aby sme ho prespali

Príspevok v téme: Život je príliš krásny na to, aby sme ho prespali
Meretseger

Ľudia, copak máte úplne všetci depku? Nikto sa netešíte zo života? Pozeárm tu na názvy tém; v istej HPO skupine čítam o problémoch, ktoré som predtým riešila i ja a teraz sú mi akosi cudzie; chystám sa pozrieť si film Veronika sa rozhodla zomrieť; a aj tak ma nič neodrádza od presvedčenia, že život je tak krásne na hovno... :D
Keep smiling or don't worry, be happy! :)
(Neviem, čo som chcela touto témo povedať, ale skutočne, uvedomili ste si niekedy, koľko depiek, ktoré máte, by ste vôbec nemuseli mať?

Meretseger

Ľudia, prečo sa chcete okamžite všetci zabíjať, nech sa vyskytne čokoľvek? Teda nie chcete, ale chceme? (Huh, veď ja dobre viem, že sa to pýta tá pravá XD) No tak, život je predsa... príliš krásny na to, aby sme ho prespali, hey hou, so don´t worry, be happy!

natusa42

že krásny ..
normálne mi až slzy vyšli,neviem či od smiechu,alebo od zúfalstva ....ja sa cítim čoraz horšie a nič mi nepomáha

Meretseger

Život je tak nádherne krásny,
až Meret dostala chuť básniť,
keďže jej však došli slová,
ide sa s tým radšej schovať...
(Hraaaaaaaabe mi :D)

Meretseger

Nerozvádzaj ich! Vieš, koľko je dnes problémov s jedným blbým rozvodom?!
Nope, chápem. Tak držím palce - nedáme si závody? Ktorá to dopíše prvá? :D A vieš, ak nemáš vydavateľa, kedykoľvek pošli nám, môže to byť pecka ;)

Jane_3sto18

Ja píšem stále tú jednu, ale len asi rok :-D a druhú chcem začať tiež písať, mám už pár častí, ale chcem to rozviesť.

Meretseger

Píšem knihu už asi 5 rokov :D Historickú, zatiaľ na ňu kašlem. Potom ďalšiu, denníkovú. A túto tretiu. A k tej nepoviem nič, lebo to ešte zakríknem (poverčivá lama? Nyet, vôbec).
No čo, Twilight je pecka, neurážaj :D
Irónia. Hej.

Jane_3sto18

Aj ty píšeš knihu? MOja dúfam bude bez eSka hitom :-) Síce bude dosť pochmúrna... ale aspoň tam nebudú svietiaci upíri na slnku, ach.