Radiolog- uchyl ?

Príspevok v téme: Radiolog- uchyl ?
Peter Zdravy

Zdravim. Dnes bola priatelka na RTG panvy. Radiolog jej povedal aby sa vyzliekla a lahla si na stol. Zara za nas to, ze napriek tomu ze jej snimal panvu, mala ist komplet do naha. Nevidim dovod aby pritom bola bez podprsenky. Takto ju tam nechal chvilu lezat uplne nahu a vsimla si ze nanu zízal.

Chcem sa opytat, ci je bezne aby bol clovek pri RTG panvy uplne nahy a kde sa da stazovat alebo akou formou riesit to, ak nemusela byt naha a islo mu tym padom len o to aby ju tak videl.

Dodam, stalo sa to v nemocnici na triede SNP v Košiciach.

Dakujem.

DzanaFX

Však to je blud bola som na RTG nohy, zubov, dutín a nikdy som sa nemusela povyzliekať a dokonca raz som mala pearc. v obočí a RTG dutín mi robili, nevedela som vybrať pearc., tak povedali, že len ho tam bude vidno na RTG, že ak to neprekáža pri dutinách, aby ich lek. dobre videl, tak im je to jedno...

anonym112

nemám skúsenosť, ale keďže kamarátka mohla mať podprsenku s kovovými kosticami, je možné že by to narúšalo vyšetrenie. A tričko na sebe mohla mať...

B737

vcera som absolvovala tiez rtg panvy.. ja som sa len postavila na taku plosinu, mala som si vyhrnut tricko a kratasy stiahnut, nohavicky som mala na sebe.. a ruky prekrizit na hrudi.. potom ma ta plosina zdvihla vyssie, odsnimala a ja som si mohla kratasy vytiahnut naspat.. naha som urcite nebola..