Lamblia - giardia poradte mi!

Príspevok v téme: Lamblia - giardia poradte mi!
leba

Prosím Vás, už ma ide poraziť. Od novembra mám také problémy, najprv sa mi urobili nejaké kožné vyrážky, dotoho ma začalo zvlaštne kde tu svrbieť, kožná ma hned odbila že je to svrab - to som tu už niekde písala, no po liečbe svrabu (ktorý nik iný nedostal) znova začalo to svrbenie, potom prestalo, potom opať a tak dookola,medzitým sa mi stalo, že ma po hociakom jedle prehnalo, čo som si myslela, že je len rýchle trávenie, potom mi začalo byvať veľmi zle, znova sa mi objavili vyražky, až mi zistili Lambliu, no vraj ojedinele. Dostala som na 7dní entizol, potom mi bolo mesiac super a potom postupne sa mi zas začali robiť nejaké výražky, niekde sa mi len tak urobí bodka ako pich ihly alebo hocikde inde, to ma tak 5minut svrbí potom prestane a znova mi je zle, prehana ma hockedy, včera ma tiež prehnalo, no bolo to ako hlien, na 3x samý hlien. Dokonca aj dcérke sa robili najprv také flaky a od apríla sa jej robili také ako pupence- to vraj alergia, no teraz za posledné 3týždne sa jej urobil 2x taký tvrdší flak cca 1cm a to jej vždy do 3-4dní zmizne. Bola som jej zaniesť čerstvú stolicu, nevyšla jej lamblia, no neviem, či 1x stačilo, Dr. povedala, že to stačí. Ja sa chystám v pondelok tiež so stolicou, vtedy mi to zistili zo žalud.šťavy. Len si myslím, že tie antibiotika by sa mali užívať dlhšie....Máte s tým skúsenosť? Lebo príznaky mám tie isté, isto to bude zas ta Lamblia, teda dúfam, že nie iné parazity.... Prosím o vašu skúsenosť. Ď.

BJ_2

Len upozornenie k tomu co napisal RNG, ze MSM nieje az tak bezpecne, a treba si dat pozor hlavne ked to berete prvy krat. Uvolnuje totiz ortut do krvi, pokial mate telo zamorene tazkymi kovmi, moze to dopadnut velmi zle.

www.amazon.com

Treba zacinat naozaj od nizkych davok, 250mg za den, a sledovat reakciu. A postupne navysovat prve 2 tyzdne. Nezobrat hned na prvy krat 1 gram alebo viac, lebo ked to uvolni privela ortute, moze to skoncil aj fatalne. Nestava sa to velmi casto, ale je tam to riziko, tak radsej opatrne.

RNG

oprava, methyl sulfonyl methane.

Uvedeny clanok je o 5 krat vyssej tendencii samovrazd pre ciernych homosexualov z "psychologickeho tlaku necitlivej verejnosti"

RNG

NMiekto nerozumie poriadne po anglicky. ked zoberes clanom
www.communityvoices.org tak tam skratka MSM neznamena nethyl sulfonyl methane, doplnok , ale Man having Sex wirh Man, tj homosexuali.

MSM doplnok nesposobuje ziadne nervove poruchy ani v podstatne vyssich davkach, nez sa bezne odporuca(2 gramy). Je to doplnok extremne bezpecny.Jedine, co moze sposobit ked je telo velmi zamorene a beries velmi velke davky(10 gramov plus) ze sa vyhadzes, lebo MSM je silne polarne rozpustidlo, tj uvedie zabudovane zamorenia do obehu a ked je ich privela, telo sa ich snazi vyhodit aj cez kozu.

leba

ahojte, kupila som si zatial ten kremik ale je tam s niečim zmiešaný, je tam 30mg kremiku neviem či to stačí, najhoršie je že hrozne chceme druhé babatko a kôli tomuto neviem čo robiť, lebo ten kremik napr.nemôžu tehotné - aj tak neviem, či stačí 30mg, to msm skusim zajtra v klude pozriet, ešte ani tu knihu nemam aj to gse od RNG som kukala nie je to až také drahé na tej usa stranke, len to nejak zohnať tu, mam toho dosť aj doma, už som pominala moc penazí, lebo som si objednala aj nejaký olej z čiernej rasce vraj aj to je na parazity a aj konopný olej, bola som aj u kožnej ešte raz no nejak neuspešne, ona sama nevie, mne vyšli parazity negatívne aj lamblia, každé z 3vzoriek, ešte idem testovat dcéru, zle mi nejak nie je od toho juna ale furt sa nam robia tie vyražky ja mam teraz nejaký vysyp na križoch nesvrbivý, ale hockedy sa mi aj dcere spravi nejaka dobka čo svrbí pár minút a potom prestane, jej dokonca zmizne..... ??? nechapem, ale dakujem arman, tu siru cez toho z čiech, tu sa to nejak nedá zohnať? díky aj armanovi aj RNGenovi

arman

Este prikladam dalsiu ucinnu vec, co pomoze v boji s Lambliami , ale aj dalsimi prvokmi a parazitmi.

MSM , je to organicky zdroj siry.

www.zdravi-az.cz

Uziva sa najlepsie s vitaminom C, kedy sa zvysuje vstrebatelnost.
Spolu s kolagenom zase velmi dobre posobi na klby.

Takze proti prvokom tu mame uz 2 vyznamne mineraly - kremik a siru.

RNG

GSE, prave povodne , vyrobca NutriBiotic mozes dostat z roznych zahranickych predajni cez internet, dobra je napr iherb.com, ma velky vyber doplnkov, nie sice najnizsie ceny ale velmi lacne postovne na Slovensko,v zrovnani s inymi predajnami.
GSE je 33% citricidal, patentovane posilneny/potenciovany vytazok z jadierok grapefruitu. Potenciacia zvysuje jeho ucinnost az 30 nasobne na mnohe mikroby.
Pod 1 % smo myslel ze si to sama namiesas v tom pomere vah.Tj do 100 gramov kremu das az 30 kvapiek GSE. Samozrejme tak silny roztok/zmes nemozes aplikovat inde, nez na kozu. (Na sliznice staci 6 tych kvapiek.)

arman

kremik v lekarni - to sa nedoplatis. Ak vobec zozenies. Cez iherb to bude lacnejsie ale aj tak je to tam mastne drahe oproti bielemu ilu.
skus kontaktovat jardu na zdravi-az, ale ak budes objednavat iba to, tak rataj +15 eur za balik z ceska... cize tam uz otazka ceny asi hasne.

Neodpovedala si na otazku, ci si uz zohnala knizku. :-) takze asi nie. :-)
ja by som zacal z knizkou, lekari ti problemy (vacsinou) nevyriesia, musis to riesit sama. a ze to nebude lahke, to ti rovno hovorim.

parazity ti lekari (vascinou) nenajdu, ale to neznamena, ze ich nemas. spolahliva diagnostika teda prakticky neexistuje - preto jedina cesta je prevencia a ocistne kury naslepo.

Ocistne kury naslepo ti zaroven povedia ci mas parazitov alebo nie. Ak nie - nicitis nic, fungujes dalej. Ak ano - totalne ta to odpali, citis sa zle.

leba

RNG - prosím vás, to GSE 1% to je čo? dostať to len tak alebo to musí predpísať lekár a namiešať v lekárni? a pridať sa to môže do hociakého krému? Dakujem