Nafuknute bradavky

Príspevok v téme: Nafuknute bradavky
linali

Mojim problémom sú ako keby nafúknuté bradavky. Chcela by som vedieť či sa s tým už niekto stretol a ako tento problém riešil. (na okraj prosím Vás ani sa nesnažte mi pomôcť tým že mi napíšete že je to len o estetike, že to nemám riešiť lebo tým komentárom mi nijak môj pocit z toho že s tým nie som spokojná nezmeníte.Ani ma neubezpečujte ak ste sa s niečim takým ešte nestretli) ..Vašimi radami by som chcela zistiť či dokonca nejde aj o nejaký zdravotný problém.alebo či ide len o môj vek a o to že moje prsia sú ešte stále vo vývoji keďže mám 16 rokov. Hľadala som o tom veľa na internete a niečo také som tam vôbec nenašla .Ak máte aj nejaké stránky/linky/ na riešenie tohto problému tak sem s nimi.Vopred ďakujem za reakcie :)

vfrw

tak tento "problemik" je typicky pre este uplne nevyvinute, rastuce prsia. Je to fyziologicke, uplne normalne. Ak si spominas, ked ti zacinali rast prsia, tak ako prva sa nadvihla bradavka a dvorec, kym okolo bolo este ploche letisko. Postupne dorasta aj to ostatne, len niekedy "nestiha" oproti dvorcu s bradavkou. Ked sa ukonci vyvoj prsnikov, malo by sa zrovnat. U dospelych zien je to skor vynimkou a ak sa aj vyskytne, tak na malych prsiach. Nie je to vsak nic neesteticke, ani abnormalne.

linali

vyzerá to nejak tak že dvorec a aj bradavka sú ako keby jedna celá bradavka čo nevyzerá veľmi prirodzene a vyzerá to nafúknuto.Celkovo aj odstávajú od prsnikov