Dovolenka a tehotenstvo

mar

Ahoj odporucam Ti precitat najnovsie cislo casopisu Cestovatel,prave sa tam o tom pise.V 2,trimestri je to v poriadku ,ak su nie ziadne problemy,aj let sa odporuca ,ale nie do krajin ,ktore vyzaduju ockovanie.Ja osobne som chcela strasne ist raz do Chorvatska,nakoniec sa to tak skomplikovalo,ochorel syn,o 2 tyzdne nebolo volne ,kde som chcela,a potom my zacalo tvrdnut brusko,presla som do 7 mes.a isla som si polezat aj do nemocnice.Cele leto som potom prelezala.A vies ako som po tej dovolenke tuzila?.Ale jeden rok som prezila,odvtedy chodim aj s tym druhym.Tak vela stastia.

vankusik

Ahoj Slvinkaa,
s manželom chceme ísť taktiež letecky v júni na dovolenku a tiež mi to vychádza na piaty mesiac. No spýtam sa ešte radšej svojho gynekologa, ako to vidí on, ale dufam že to bude ok.
Veľmi sa tešíme na dovolenku a oddych.
Ak by si sa dozvedela niečo nové, tak mi daj prosím vedieť.Dik

wikiniki

Ahojte, ja som zase citala, ze vseobecne je na cestovanie najlepsi piaty mesiac - uz mamicke nebyva zle a zaroven babatko este nie je take velke, aby maminke prekazalo v cestovani velke brusko.

slvinkaa

Ja sa chystam tiez na dovolenku v auguste do Bulharska letecky.Zajazd sme si objednali uz v januari a v tom case som nebola tehotna. V piatok som si urobila test a som tehotna. Čo teraz? Ved to uz budem v 5. mesiaci. Je ta dovolenka este realna?

lilliana

No, ja som letela v 3 mesiaci a v pohode. Neviem či za to môže ten let ale syn je za 5 deti:)) Pokial je to exoticka krajina ktora si vyžaduje aj očkovania asi by som si to 2x rozmyslela.
Len tak na okraj na svete je malo lilian?:)

michalla9

Nemalo by sa lietat do 14teho tyzdna,no je to asi individualne,kamoska tak prisla o dietatko v druhom mesiaci a druha zas bola aj dvakrat letecky na dovcu.

Alternativa

V zasade tehotenstvo nie je choroba, ale ... :o). Porad sa so svojim gynekologom, ten bude poznat objektivne Tvoje moznosti.