jedlo mi nici cely zivot...

Príspevok v téme: jedlo mi nici cely zivot...
dyrberg

Ahoj mam 25 rokov a moj zivot bol celkom normalny az kym som nezacala proberat asi v 19 rokoch. Pri svojej vyske 169cm som sa dostala na vahu 65 a bola som naozaj uz tucna..povedala som si a dost a schudla som asi na 55kg mala som partnera a normalny zivot nechudla som vacsim usilim len som prestala pit. po rozchode som sa vsak utrhla z retaze a pribrala na 62 a vtedy som si povedala a dost a zacala som cvicit a pomaly som chudla az na 50kg ked mi ale vsetci hovorili ze som moc chuda ...ale vtedy som bola stastna lenze nnasla som si novho partnera uzasneho muza ktory ma naozaj lubi ibaze ma zacal vykrmovat a za 4 mesiace chodenia som pribrala na 59kg a to som si svoju vahu predtym drzala vyse rok a pol.on je z toho naseny a nechce aby som chudla ja som nestastna a trapim sa ked je v praci snazim sa vsetko vygrciat a stale iba placen a lezim v posteli..predtym som sa vela smiala 5 krat tyzdenne som sportovala a citila som sa fantasticky teraz iba lezim a je mi stale zle... nechcem stratit partnera, ale takto stracam samu seba nedokazem dalej takto zit.... striedaju sa u mna pocity menejcennosti s pocitimi lahostajnosti...bud sa podriadim a prejedam sa s nim (on ale nepriberie ani deko aj ked zje kilo cokolady) alebo nejem vobec nic a som nervozna a on po mne steka ze to nieje normalne...chcela by som vyhladat odbornika, len mam strach co by to pre mna znamenalo...

TinaM

suhlasim s angelikou v tom, ze hladiet na rucicku vahy nie je rozumne. musis sa mat rada, rob veci, co ta bavia, sportuj spolu s priatelom a hlavne-ak je taky uzasny muz, ako o nom pises,tak sa s nim porozpravaj a vysvetli mu, aky mas problem-lebo toto je naozaj problem. Nemusis sa s nim prejedat,ked on je velke mnozstva,ty sa najedz tak, ako to tebe vyhovuje. Nehladuj, nevracaj, lebo sa dostanes do takych problemov, o akych sa ti ani nesnivalo. Zi, si mlada, rada sportujes,rada jes, mas vztah a nemas dovod sa takto nicit. Jedlo je kamarat-ake si ho uvaris, tak sa na tebe odrazi. Mas tu moc ovplyvnit,co a kolko zjes, vies,aky mas z toho pocit,tak svoje spravanie a rezim tomu prisposob.

angelika 2

moja milá ved si honičíš sama nie jedlo je na príčine. nehlad len na ručičku váhy tam budeš hladieť ked ti zlyhá organizmus a skončíč na dialýze ak vôbec vieš čo to je. otvor oči a ži. dostatok tekutín čistá voda bez sladidiel a farbív, pohyb a radosť z toho že môžeš žiť, pravidelné denné vyprázdnovanie ale nie cez ústa na to slúži konečník. vela ovocia a zeleniny nie všetko odrazu ale po menej a častejšie. maš priatela tak bud rada ak sa budeš tak spravať ako píšeš tak sa lahko a rýchlo môže na teba vykašlať. začni pracovať na sebe a uvidíš že to pôjde!