Priateľ radikal? alebo...?

Príspevok v téme: Priateľ radikal? alebo...?
slnecnica

Ahojte, prosím poradte mi. Alebo aspoň Váš názor na to. Mám priateľa s ktorým síce nie sme dlho len necelé 3 mesiace, ale poznali sme sa už pred než sme sa dali dokopy 6 mesiacov, no bol vtedy veľmi zlatý chalan každá by takého chcela považovala som ho za anjela ktorého mi Boh poslal do cesty. Ale teraz keď sme sa dali dokopy ták má náš vzťah vôbec neteší. On je fakt veľmi čudná povaha, veľmi je náladový a mnoho krát mi slovne tým ubližuje a ani si to možno neuvedomuje. Neviem veď posúďte sami: všetko čo robím ja hocičo čo poviem je vždy somarina, čokoľvek spravím dáva mi najavo že robím zlé, aj keď sa snažím stále to bude zlé, psychický má to vyčerpáva veľmi ho ľúbim ale niekedy už nemám síl nič robiť pre ten vzťah, potom som zas tá zlá že nič nerobím a staviam sa pasívne k vzťahu. Potom ďalšia vec je stále mu musím hlásiť každý svoj krok, či idem kamkoľvek napr. s našimi do babky na návštevu, ako tomu bolo včera a nehlásila som mu to už bolo zlé. Nemôžem mať žiadných kámošov iba kámošky. On sa teraz na víkend chystá preč ide kámošovi na rozlúčkovú so slobodou, ale ja nemôžem ísť s kámoškou na kávu lebo on sa vraj bude o mňa veľmi báť. Preto musím byť doma. Stále má podozrieva že si vypisujem maily, smsky a icq s nejakými chlapmi, stále má také blbé poznámky a pritom to nieje vôbec pravda. A pred svojimi kámošmi si zo mňa niekedy pekne vie utiahnuť, tára hlúposti že keď príde ku mne do práce že mu neviem spraviť kávu, len iným chlapom robím a takéto tarániny, a mňy sa to vždy vie ták dotknúť.Uráža sa vždy doslova pre hlúposti, ale ja sa uraziť nemôžem lebo som inak šibnutá. Neviem či som si nepredstavovala príliš naivne dokonalé tento vzťah, ale vôbec má to neteší tento vzťah, a tým viac chodím domov nervóznejšia a nervóznejšia.A stále viac a viac sa dostávam do depresii.On mi stále tvrdí že nič nieje dokonalé, ani jeden vzťah či jedno manželstvo. Ale toto ja fakt neviem či chcem. Môžno je príliš skoro na také úvahy lebo chodíme spolu len fakt ten mesiac aj niečo.Ale keď som ho poznala iného. Netvrdím že je stále taký, niekedy je na nepoznanie milý, ohľaduplný a milujúci akého som ho poznala pred tým. To je presne tá náladovosť jeho. Taký zlatý na nepoznanie je fakt iba raz max. dva raz do týždňa. Neviem čím to bude, či tým že ukončil predo mnou 7 ročný vzťah, viac menej ja som už len bola bodka za tým vzťahom. Neviem poradte mi.

samko r.

Slnečnica, pokiaľ máš rada svoj život,moja rada je, nájdi si druhého. Nechceš dúfam skončiť v TV novinách ako niektoré iné obete s guľkou v tele a to nehovorím nedajbože aj s deťmi v jednom hrobe. Toto sú ľudia, ktorý vidia len jeden cieľ a za ním idú aj cez mŕtvoly. Poslúchni nás. Papá.

priserka

Cauko. Urob to ako Ti radia druhy. Vycuvaj co najskor. Je to manipulativny, zakomplexovany ziarlivec. A Ty aj keby si neviem co robila, tak Ti nikdy nebude verit, ale bude Ta stale upodozrievat z vela veci, aj z tych co vobec nie je pravda. Chyba vobec nie je v Tebe ale v nom.

timi*

baby majú pravdu a ešte on ťa upodozrieva nie preto, že ti neverí, ale preto že neverí sebe, poznám pár takých chlapov a práveže tí podvádzajú svoje polovičky... vycúvaj čím skôr, ak si to teda ešte neurobila, papa urob to nebudeš predsa znášať jeho otrasné správanie k tebe!

*adka*

moja zlata, ak len nie si nejaka ozajstna masochistka, tak ho posli do prdele... je to zakomplexovany a jesitny chlap a nie je nic horsie ako to!

ivka2

ahoj, precitala som si len prve riadky, ale poradim ti vycuvaj cim najskor, aj ja tu riesim svoj problem ale ten neje jednoduchy lebo ja som so svojim priatelom uz 5 rokov a z toho to uz nejde len tak lahko von...moj bol normalny aspon na zaciatku, ked tvoj nieje normalny ani na zaciatku tak nebude ani potom...

Rubi

Moja zlata bud rada a dakuj Bohu ze sa prejavil tak skoro ked si sa este nestihla velmi nanho naviazat.Ked uz teraz vztah ide dolu vodou tak to uz lepsie nebude,len horsie.Laska je nieco co robi cloveka stastneho a nie ze ho uvali do depiek.Ved ty sa pri nom viac trapis nez tesis ale nie je to tvoja chyba.Je pravda ze ziadny vztah neni dokonaly ale toto co ti on pripravuje je doslova deptanie a to ze ta kontroluje je jedna z najhorsich veci aku ti moze chlap robit.On to totiz nerobi preto ze by sa o teba bal ale kratka je to neskutocny ziarlivec.S tymto muzom stastna bohuzial nebudes.Vobec si ta nevazi,nema ani troska ucty k tebe a to ze ty vravi co mozes a nemozes robit a kam a s kym ist tak to uz je vrchol.By som hned takeho poslala kade lahsie a ani by mi nechybal.