Poplatok u psychologa

Príspevok v téme: Poplatok u psychologa
:((

dobry den. ja potrebujem pomoc. uz dlhsie mam problemy so psychikou, sama to asi nezvladnem a rozhodla som sa vyhladat odornu pomoc. mam 21 rokov.uz vyse roka si neviem nast pracu. pred rokom som si nasla ale po tyzdni ma prepustili zevraj kvoli tomu ze malo rozpravam. a dalsiu som si nasla pred 2 tyzdnami a tam som tiez skoncila po tyzdni. najhorsie na tom je ze aj moja rodina mi niekedy vycita ze som leniva a sa mi nechce robit. a ako keby toho nebolo malom vcera sa so mnou rozisiel priatel ktoreho ja stale milujem. chcela som sa opytat ci sa plati u psychologa nejaky poplatok. a ci treba ku psychologovi odporucanie od obvodneho lekara alebo nie? a nepoznate niekde v okoli Kosic alebo Presova dobreho psychologa?

megan432

Ku psychologovi treba odporučenie od obvodného doktora, alebo od doktora ktorý ti ho odporučí. Mna poslala ku psychologovi logopedička, ak nemáš odporučenie všetko sa platí a niesú to malé peniaze. Nič na tom nieje a ak ti to má pomôcť určite si po to odporučenie chod.

danka3890

Zdravím, chcela som sa spýtať či mi môže niekto podať nejaké informácie o psychologičke M. Pergerovej z Nitry. Ďakujem.

zewa

To odporúčanie na Dr. Pisarovu môžem len potvrdiť. V NR je určite najlepšia. Má zmluvu zo všetkými poisťovňami pokiaľ viem.

funny303

Zdravím, prosím vás vedeli by ste mi odporuučiť nejakého dobrého psychológa, najlepšie psychologičku, ktorá má zmluvu so VšZP...ďakujem...môžete písať aj na mail :)

ddana

V Košiciach je dobrá dr.Šefčíková, je až v Krásnej /dostaneš sa tam električkou/, ale má zmluvu len s Unionom a Dôverou.

zewa

Ahoj. U psychologa sa plati aj neplati. Zlaezi na tom, ci si vyberies takeho, co ma zmluvu s tvojou poistovnou alebo nie a vtedy si to budes platit sama. Odporucanie od lekara ti netreba. Urcite nie na prvykrat. Ak ho bude treba neskor, psycholog ti to povie. Treba sa objednat telefonicky a spytat sa na tu poistovnu alebo si to najde na nete. V Prešove je vraj fayn Dr. Zibrinova a Dr. Havadejova. Ale nemam osobnu skusenost.