Genitálne bradavice

RNG

Virusov, co mozu sposobit bradavice je stovky. Niektore sa vypalenim daju natolko potlacit, ze ostatok ich telo zvladne. Ale nie je tam nikdy zaruka, preto tlacim zvysovanie viralnej imunity. Mnohe virusy sa totiz casto ani navonok neobjavia, ale v tele sposobia rozne skody postupnym posobenim.
Indonal a DIM, hormonalne posobiace doplnky, nezvysuju viralnu imunitu, len zabranie vytvaraniu rakovin vo virusoch poskodenych oblastiach

mija90

Stále sa mi nedarí zbavit tých bradavíc, potieram ich a ked zmiznu objavia sa inde. Nepoznáte nejaké prípravky pomocou kt. by som sa ich zbavila? Aké máte skúsenosti s Indol3C alebo s Indonalom,pomáha to či sú to vyhodené peniaze?Mala by mi Dr. predpísat nejaké lieky?dala mi len to na to potieranie

Carie

RNG ja som mala pred rokmi tiez bradavice, hoci na chodidle, najskor som mala 2, neriesila som to, v priebehu par rokoch ich bolo 9. Potom som isla ku koznej, vypalila mi ich na dva krat a odvtedy preslo okolo 8 rokov a nikdy sa to nevratilo. Preco? A ani som nikdy nepocula zeby sa niekoho vracali bradavice a nejaky druh malo uz velmi vela ludi.

RNG

carie, logicky ked vies zistit rozne hpv virusy z krvi, tak asi cirkuluju po celom tele aj ked sa premnozia len v niektorych oblastiach, kde to premnozenie vyvola tvorbu condylomov, nefunkcnych utvarov z virusmi poskodenycnb buniek.
Aj ked vsetky condylomy vypalis, vyrezes a vymrazis, vratia sa ti za par mesiacov spat. Tj neboli len v tych condylomach, vsakze.
Este raz zdoraznujem, v sucasnych tichych viralnych epidemiach sa oplati si zvysovat viralnu imunitu a predist nakazeniu alebo aspon predist prejavom/premnozeniam.

mija90

ako je to s očkovaním proti bradaviciam? ževraj sa očkuje len proti 2 typom a je ich okolo 100, oplatí sa to vobec. čo ak sa zaočkujem a mám úplne iný typ?

Carie

to nie je pravda, herpes je virus, ktory ostane skryty v tele a pri oslabenej imunite opat zautoci, ale bradavice sposobuje uplne iny typ virusu a ten takuto schopnost nema. ked si ho dostala, musela si ho dostat v nedalekej dobe. ak si naozaj nemala ineho partnera ako tvojho manzela, musel ta nakazit on. to, ze sa u neho neprejavili neznamena, ze nimi nie je nakazeny, u niekoho sa proste neprejavia, napriek tomu je prenasac. az sa z tych bradavic raz vyliecis, tak sa ti urcite nebudu opakovat, pokial sa nimi zase nenakazis. na tvojom mieste by som sa bala zas spat s manzelom, moze ta opakovane nakazit. spytaj sa svojej lekarky, ako by sa preliecil aj on a jeho sa spytaj na jeho vernost.

RNG

Ako zvysit celkove viralnu imunitu bezpecnymi potravinovymi doplnkami som tu uz pisal mnohokrat. Zialbohu je to dobre zahrabane, takze vam odporucam si to najst cez Google.sk uvedenim rng, herpes. Netyka sa to samozrejme len herpesu, ale vsetkych virusov a imunity voci nim. Pridam este dalsie, ako monolaurin, citral, berberine a Sangre de Grado. Samozrejme jediny z nich nemusi pomoct, ale kombinacia viacerych tu pravdepodobnost podstatne zvysia.
Osobne dam najviac na chaparal a chagu pripadne doma vyrobenu betulinovu tinkturu.
Mastickarenie zvrchu je na smiech, virus sa nachadza v celom tele a ked vypalis condilom, narastie ti druhy s velkou pravdepodobnostou. A skoda nie je len v samotnom condilome, ale v celom tele.

andulkaa

bradavice, herpesy a podobné záležitosti sú prejavom nedostatočnej činnosti imunitného systému a stresu. ide o virusové ochorenie kde chémia problém nevyrieši len to zhorší. vlani na jar sa mi zjavila na prste nohy akoby pod nechtom bolo to nepríjemné ale dnes už mam pokoj uživala som baktevir a pyknogenol striedala som s medvedím cesnakom, nasvecovala biostimul čevené svetlo. potierala som audiron. sú to veci ktoré síce niečo stoja, ale sú prirodné a účinné proti vírusom nepoškodzujú organizmus. na intímnom mieste a zvlašť teraz v lete by si možno uvítala niečo rýchlejšie ale skôr ako sa nespamäta tvoj imunitný systém moc s tým nenarobíš

alenka_maxova

bradavice, herpes na perach...vsetko su to veci, ktore ked raz chytis, uz sa ich nikdy nezbavis. Niekedy ich bude vidno, niekedy nie, ale v tele ich budes mat navzdy. Citala som, ze u zien je castym spustacom aj stres, takze si nemusela menit partnera, aby si to dostala. Partner moze byt len nositelom, nikdy sa mu to nemusi objavit...