Auto

Fraw

u mna aaa auto poriesilo financovanie a mohla som si tak dovolit malicke suvcko hned po skonceni vysokej a to pre mna bolo podstatne nakolko bezpecnost ktoru si mozem dovolit sama je na nezaplatenie..kupila som si na splatky opel mokka v bielociernej kombinacii a je uchvatna

Slavka555

Ja hlavne doporucujem auta brat od firiem bazarov, ktore davaju zaruku na povod vozidla aj na pravost tachometru, resp. kilometrov. Co viem, ludia si dost pochavluju Darex a ak mas rodinu, ver tomu, ze sa nechces do buducna sudit a davat peniaze na pravnika. My sme tak s jednym autom skoncili a aj ked ide o ojedinely pripad, neprajem nikomu sa natahovat o majetok, ktory som si zo slusne zarobenych penazi uhradila...

Radovan1

Môžem doporučiť a6 audi, ročník od 2012 vyššie, dá sa v takejto cene kúpiť v pomerne pekne výbave. Najlepšie štvorkolka, 3,0 tdi, nesmrteľné motory a jedno z najmenej kazových áut. Pre rodinu ideál, možno ešte kombi a nie sedan :) Inak čo sa týka bazáru mám osobnú skúsenosť s Darexom v Ba, no nie na túto a6ku ale bral som odtiaľ MB Cčko, 2009 a všetko prebehlo ok..

kralovna_12

dakujem, ved nad tym aj premyslam, zatial nebol cas ale buduci vikend uz snad :) to je prave, ze ja potrebujem poradit ohladom aut, takze dufam ze budu ochotni mi zodpovedat otazky:)

alenka_radska

Vieščo najlepšie urobíš, ke´d sa zájdeš pozrieť napr. niekam do bazáru, tam ti aj čo to poradia s výberom. Ja mám dobrú skúsenosť s AAAauto, kupoval sme tam už dve autá:-)

kralovna_12

Caute tiez by osm bola rada za akukolvek radu ohladom auta, u mna to bude urcite kupa ojazdeneho, potrebujem vsak rodinne auto, mame dve male deti. Dakujem

zewa

Ja by som brala nové auto. Neviem sice presne čo stojí taký Qaskai či jak sa to píše alebo kia sportage, či hyundai ix35. Ale všetky sa mi páčia :)

wreck

a vraj nesolia cesty, taliani, takze asi aj podvozok pekny. a potom uz len sikovny mechanik-garazista, za 18€/h a bezne nahradne diely cez elit. aj ked brzdove oblozenie, kotuce a ine prvky aktivnej bezpecnosti by som asi chcel originalne.

lost

moj kamos ma ojazdene mondeo od fordu za 6 tisic z rakuska, u nas by stal podla jeho slov o par tisic viac a stale mu to jazdi :) ani z talianska by som sa nebal nieco kupit, predsa len maju kvalitnejsie cesty ako u nas a su tam velmi nizke ceny na ojzdene auta..