Ako ovplyvniť menštruačné chute

Príspevok v téme: Ako ovplyvniť menštruačné chute
Maťulda_

Ahojte chcela by som sa spýtať ako sa s týmto pasujete. Pre mňa je to moc zlé vždy tak pár dní pred krámami som ako bezodná jama a cpem sa cpem sa cpem sa. Potom mam strašné výčitky. Keďže začalo leto povedala som si že začne s diétou konečne som vydržala dlho bez sladkého, to bol premňa boj ale ako sa blížia krámy strácam sebakontrolu. Aj teraz som si dala 2 kusy maminho koláča a zmrzlinu a ešte sa cpem našťastie už nie sladkým. Ako zastavím tu pažravosť ? :D

nicolette

Tak ja to mám v tom období tiež veselé :) inokedy nemám chuť na nič a inokedy by som pomaly zjedla hádam aj slona :D Rada by som vedieť tiež ako to ovplyvniť, aj keď si myslím, že to musí byť najprv v hlave :)))

arman

suvisi s metabolizmom sacharidov, hlavne ked sa je vela sladkeho, tak sa vycerpava.
najlepsie vstrebatelna forma je chrom pikolinat.
Nieze podporite slovensku farmako-mafiu
30 tabliet zle vstrebatelnej formy stoji
-odkaz odstránený-
5,69 eura.

Takze, pekne cez iherb, 250 tabliet kvalitnejsej a viac vstrebatelnej formy
-odkaz odstránený-
za cca 7 eur + 4,50 eura postovne.

Nech si slovenska farmako-mafia konecne uvedomi, ze davat 5- az 10- nasobne vyssie ceny a marze na lieciva, im len tak lahko neprejde.

VaMo

Alchemilkovy caj sa pije prve dva tyzdne cyklu, resp. DO ovulacie na vytvorenie dostatocnej vystelky maternice pre pripadne uhniezdenie vajicka.
Po ovulacii, teda cca. po dvoch tyzdnoch sa uz pit neodporuca.
Mne osobne dost rozhadzal svojho casu cyklus.

majka_21

Bolestiam sa da vraj predchadzat pravidelnym sportom; ja som tiez skusala alchemilkovy caj pocas MS. A pomohlo mi to.

VaMo

Maťulda - aky prijemny preklep v prispevku z 20:40 :-) No skus aj chrám, mozno pomoze pomodlit sa za predmenstruacne chute :-)))
Emocne som na tom podobne ako maoam - placem este aj pri "reklame".
Zabudla som pripomenut, ze vtedy uplne vylucujem sol na 2-3 dni, teda aspon v jedlach, kde to dokazem ovplyvnit - jasne, ze kvoli zadrziavaniu vody.

Maoam

inak co pisete,ze ste na ludi zle a tak, no ja mam zasa pred MS take stavy, ze ma rozcitlivie hudba a tak :D, som mäkksia na ludi ako obycajne, ale inak nekricim po nikom ani nic :D