Chudnem, i ked nechcem

Príspevok v téme: Chudnem, i ked nechcem
hu.

Ahojte. V poslednom case som velmi schudla (a mam pocit, ze stale i chudnem), mam vyraznu podvahu. Potrebujem pribrat i dodat energiu.

Cez den zjem malo, jest mi nechuti, navyse mam riadne stiahnuty zaludok. Taktiez za posledne asi 2, mozno 3 mesiace som jedlo parkrat i vyvratila (nie zamerne, teda ziadna bulimia).

Co robit? Ako sa donutit jest? Nemam navstivit lekara?

Budem vdacna za kazdu radu:)

Hermes

začni užívať 2x2dl čaj z koreňa aj byle čakanky, alebo čaj zo zemežlče menšej. Niečo Ti obrazne leží v žalúdku, a nevieš stráviť /osobu, čin/, si v psychickom napätí. Popíjaj korytnickú liečivú minerálku,

hu.

Prave som dojedla a zas mi je zle. Pivo po jedle, pre lepsie vytravenie, nie je nic pre mna. Nemate neaku radu, nieco, co by mi pomohlo? Ku lekarovi sa chystam, no az v piatok.

hu.

Jefitto, nasilu to velmi nejde do mna:) a navyse, ak zjem vacsie mnozstvo, tak poväcsine uz rovno utekam na WC a sklanam sa nad misou.

Jefitto

Keď chceš pribrať, tak sa treba poriadne nažrať. Hoc aj nasilu. Ale keď z toho grcaš, tak to je už horšie. Vyskúšaj konzumovať horec (trebars aj vo vodke).

Inač ti vzdavam hold, si asi jediná žena, o ktorej viem, že chce pribrať :)

elfy

no ja by som urcite isla najskor za obvodnym a ten by ti mal povedat co dalej, ja som tiez pribrala len vtedy ked som jedla vela a hlavne nezdraveho jedla, ale to uz robit nechcem lebo potom clovek priberie akurat tak viac tuku

hu.

teda ist za lekarom. Ale Akym?
Na endokrinologiu? Zo stitnou zlazou by ale nemal byt problem, kedze minuly rok sa mi pribrat podarilo, ked som sa, ludovo povedane, rozžrala.
Alebo predsa tam ist?

elfy

no lekara by si urcite mala navstivit, ja mam tiez podobny problem a mne zatial nic nezistili iba nejake zvysene hodnoty co sa tyka stitnej zlazy