Prešovská univerzita-FZO ošetrovateľstvo

Príspevok v téme: Prešovská univerzita-FZO ošetrovateľstvo
tonika255

ahojte ..kto chodí alebo pozná niekoho kto chodí na tento odbor ? aké boli prijímačky ? a čo si myslíte o škole.. bývam 17 km od KE ale nechcem ísť na UPJŠ lebo viem že by osm tam nespravila prijímačky z chémie aj keď s biológiou by som nemala problém :D a mám tam kamarátov ktorí vravia že tam je veľa teórie a niektoré veci sa učia zo skrípt ktoré sú určené pre všeobecné lek. ..
ako je to s vyučovaním a vyučujúcimi?
a ešte som sa chcela opýtať či tam noiekto pozná dobré ubytovanie ktoré nie je veľmi drahé ..ďakujem za odpovede

Nela41

Ja sa naozaj v KE nevyznám, ale príde mi to ako hlúposť no... Keď to tam je napísané asi to tak bude ale z iných škôl čo poznám ošetrovateľky z chémie toho moc nevedia no..

tonika255

no tak je písané na stránke že sa robia z bioly a z chémie.. a na Prešovskej univerzite bolo prednedávnom napísané že sa robia prijímačky z bioly a zo somatológie ..a teraz je tam napísané že už len z bioly :D

Nela41

Prijímačky sa robia z biológie a z náuky o spoločnosti alebo somatológie alebo ošetrovateľstva ale z chémie? No neviem neviem

Nela41

O Košickom ošetre moc neviem tak ma kľudne môžete vyviesť z omylu ale nejako nechápem prijímačkam z chémie tá sa predsa na ošetre učí úplne minimálne..