Dukanova dieta kto sa pridá ?

SisqaMala

Dukanova diéta síce nie je žiadny zázrak, ale má niečo do seba. Určite je lepšia ako nezmyselné hladovky. Keď si o nej niečo naštudujete, zistíte, že má dosť dobrý jedálniček a je k nej aj kopec produktov. Ja som čerpala informácie o jej pozitívach ale aj negatívach odtiaľto www.dietyachudnutie.sk a je tam aj jedálniček a zoznam povolených a zakázaných potravín, tak si o nej najprv niečo preštudujte. Ale ako sa vraví všetkého veľa škodí, tak chudnite s rozumom! ;)

nastus

Ja som zacala uz v juni, potrebujem schudnut 20 kil, zatial som schudla 6 a zda sa mi to malo, ale drzim ti palce, ja tiez skusim este vydrzat.

slnečnica

môj jedálny lístok sa skladal z dusené kuracie prsia samozrejme bez tuku alebo grilované,nízkotučné jogurty aj ochutené,
ráno väčšinou 2 krajce Dokanov chlieb ala Kalas z stránky dukanova diéta,tvarohový koláč ,ktorý mám vždy v chladničke a
zaženie hlad,z tejto stránky som si robila veĺa receptov,lievance,tiramisu,hovädzí stroganov,slonie žrádlo od dukana,rôzne koláčiky,jogurtový koláč,bábovku samozrejme vždy rozdeléné na niekoĺko dní alebo mi stým pomohli ostatní členovia rodiny

nathalia09

slnečnica-skvelé:),aj ja gratulujem.Ja som to tiež začala,ale nejak sa mi nedarí,porušujem:(
Stanka na tú bryndzu pozor,je to bielkovina,ale má cez 40% tuku-nejedz ju vôbec.

-Stanka-

Slnečnica, gratulujem Ti, krásny úbytok na váhe. Prezraď mi, čo si mala najviac v jedálnom lístku Ty, ja tiež potrebujem zhodiť aspoň 20 kg.Ďakujem.

slnečnica

diétu držím od 20,apríla, prvých 5 dní 5kg dole potom postupne do 20.júla spolu 20kg, dúfam že to pôjde ešte dole

-Stanka-

Dievčatá, ja som začala v pondelok, včera som však už nevedela čo mám jesť, mala som prázdnu chladničku, tak som si dala aj dusenú zeleninu.Dnes v tom pokračujem, lebo som si spomenula na mlieko, ktoré ma krásne zasýti, keď už nemám mäsko :-).Takže vajcia, mlieko, mäso, tvaroh, bryndza,tvrdý syr 7 dní, a potom to už budem striedať každý druhý deň aj so zeleninou.Správne som to pochopila?