Bolest noh - ako ju zmiernit

Príspevok v téme: Bolest noh - ako ju zmiernit
cica987

Zdravím. Pozerala som aj staršie príspevky, ale všade sa pýtali, že z čoho to môže byť..
Ja viem, z čoho ma bolia nohy, ale neviem ako mám tú bolesť zmierniť. Mám prácu, kedy som celý deň na nohách.. 8-10 hodinové smeny.. za tých 8-10 hodín, mám 30 minútovú prestávku.. sadnúť alebo niečo také si nemôžem, máme to zakázané. Keď je veľa roboty, tak stále behám hore dole, obsluhujem ľudí a tak.. Z toho ma bolia nohe.. v noci poriadne nemôžem spať, čo ma lámu. Tak Vás žiadam o radu, ako tu bolesť zmierniť.. nejaký prípravok do kúpeľa.. alebo niečo iné? čo pomáha Vám??

ddana

Ja mám síce kĺbové problémy, ale možno to pomôže aj Vám. V lekárni sa dá kúpiť sírový prášok do kúpeľa, stojí okolo 4 eur Solfatan /účinok ako piešťanská voda/, treba si dať 37C vodu a poležať 20 min, potom sa zabaliť do plachty a deky /podľa počasia :-)/ a znova poležať 20 min. Nesprchovať hneď - je potrebné, aby sa trocha ta síra vstrebala do organizmu a asi tak po 2 hodinách sa osprchovať - cítiť totiž smrad síry. Kúpeľ absolvovať každý druhý deň /ja si dávam každý deň/ počas 10 dní. Alebo ak máte nablízku termálne kúpele, alebo kúpalisko, absolvovať 10 dní kúpeľ - doporučuje sa aby to mohlo zabrať. Jednorázovo to nepomôže.

RNG

Dobre tesne pancuchace(support pantyhose) t0o mozu zmiernit. Vyssie davky vitaminu B-5, pantotenickej kyseliny, 5 gramov,, najma jeho ucinnejej formy pantethinu(3 x 300 mg) tie bolesti mozu zmiernit.

Deria

cica987, jedine, co ma napada, je kupel noh (opytaj sa na nejaku prisadu do vody), potom nohy vymasirovat, napriklad s pamenol kremom (je vynikajuci)a vylozit ich hore, teda vyssie nez telo a odpocivat!

kell

mna nohy nebolia no mam ich nepokojne.Aj z toho dovodu som teraz este hore.Stale musim nimi pohybovat a spala by som az by som plakala.Lahnem si no musim zase vstat,lebo nepokojne nohy mi to nedovolia.Zaspim az tak o pol stvrtej.Neurologovi som objednana az 18,7