herpes

- mira

Hladom, chladom a podvýživou paradoxne trpia ľudia v civilizovaných krajinách, keď denná teptota vystupuje na 35 stupňov, ako je teraz na Slovensku.
Podvýživa z mäsovo - cukrovej stravy, chemikálií a podchladenie z tropického ovocia.
Živočíšna a cukrová strava silne prekyseľuje, čo spôsobuje vyhynutie kyslomliečnych probiotických baktérií a umožňuje rozvoj choroboplodných nežiadúcich mikroorganizmov. Ľudia sú podvyživení, pretože majú nedostatok, minerálov, vlákniny, vitamínov, nedostatok pohybu a nadbytk tukov, jednoduchých cukrov. Sú v silnej nerovnováhe, strácajú prirodzenú imunitu.

RNG

Virus HSV1 mame v tele na vyse 95% populacie a pokial ma telo dost silnu viralnu imunitu, tak tento virus vie potlacit. prejavi sa pri oslabeni, ci uz hlad, chlad, choroby, podvyziva a podobne.
Preto odporucam kazdemu si zvysovat viralnu imunitu vseobecne, dnes nosime v tele permanentne plno virusov, ktore len cakaju na oslabenie imunity, aby sa premnozili a robili skody. A to nie len ako opar, ale napadaju rozne organy, sliznice, nervove obaly a dokonca aj mozog.
Najnovsie niektore spajaju aj s rakovinami oficialne, podozrenie na to(a aj na rozne ine mikroby a parazity) bolo uz vyse 70 rokov, len lekari, najma onkologovia o tom nechceli ani pocut.