nadcha nonstop

Príspevok v téme: nadcha nonstop
xxiiz

Furt mam pocit ze mam nadchu, nie taku klasicku ale proste mam nejakym sposobom zapchatejsi nos, dychat sa mi ale da, ale nie tak ako ked som zdrava, po doktoroch chodim uz dake 2 mesiace, krv OK na ORL mi povedala ze je to zo stresu co sa mi ale dako nezda, nemate s tym dakto skusenost? mam to odvtedy ako som mala mensi zapal dutin a antibiotika

nezabudka137

Ja mám niečo podobné už stále, kedysi viac, teraz už menej. Alergologovia mi dávali spreje, na nosnom nič nenašli. Nakoniec som sa o tom v podstate dočítala. Je to chronické, neviem, ako to vzniklo. Zo začiatku to bol problem, lebo som nemohla smrkat v spoločnosti a dutiny sa mi upchávali, zle sa mi dýchalo. Teraz je to už lahšie, sem tam vreckovka, ale to nič nie je. Na to som si už zvykla. Casom ti to možno prejde a pomôže aj teplo. Ak by to bola alergia, to sa dá zistit a tá je iba v kontakte s niečím, čo škodí, nie stále a nie celoročne. Alebo ešte z toho prekonaného zápalu.

rebarbora1970

Ja som mala rovnaký problém niekoľko rokov a tiež som prešla všetky vyšetrenia a nič. Ku koncu mi to dokonca prerástlo až na stály pocit suchúho hrdla a nosa.
Tiež mi nakoniec bolo povedané , že ide o psychosomatický problém a fakt nadsadila som si neškodné homeopatika na ukľudnenie a problémy prestali.