Prif UK- biologia

Príspevok v téme: Prif UK- biologia
coko

Ahojte, je tu niekto kto študuje alebo študoval odbor biologia na Prif UK? Mala by som pár dotazov :)
1. Ako je to so študiom? Je mi jasné, že to nebude len samá teoria, ale čakaju ma aj labáky. Na strednej sme mali labáky asi tak 2 roky z bioly a chémie. Tie z bioly som doslava žrala :D ale k tým z chemie som taký vrucny vzťah nemala. Je to problem?
2. Ako je to s uplatnením sa? Kde všade sa dá uplatniť okrem SAV? Ako ste na tom vy? Kde teraz pracujete? :)Čo je pravdy na tom, že je problem sa zamestnať s týmto odborom?
3. Ste/ boli ste spokojní so študiom a šli by ste tam znovu? :)
Vopred díky za odpovede :)

ka3na

ahoj ja som studovala 1.rocnik na prifke a teraz nastupujem na LF UK takze k tvojim otazkam... my sme v 1.rocniku mali iba labaky z organickej a anorganickej chemie...nic strasne zopar pokusov ktorych postup mas v skriptach :) co sa biologie tyka ziadne labaky neboli iba cvicenia..takze podla mna su labaky to najmenej co ta bude na prifke trapit :D....s uplatnenim je to mizerne okrem SAV je v BA Medirex moze ssi nieco pozriet an nete kamoska mala odtial skolitelku bakalarskej prace a chcela tam po skole pracovat :) inak niektori ostavaju na skole dalej a studuju na doktorandov...celkovo ti mozem k uplatneniu povedat ze jedine uplatnenie vo vede a vyskume...ak by ma to netahalo na medinu tak nemam vyhrady k prifke ani k profesorom (aspon ja som nemala nejaku zlu skusenost )