baby pomoooc -- rada, ukludnenie ...

Príspevok v téme: baby pomoooc -- rada, ukludnenie ...
lenočka

S priatelom sme sa 1krát milovali a neurobil sa do kondomu lenže kondom sa pretrhol a v nom bola nejaká látka. Tak som si dala postimor lenže 2 tabletku som mala užiť o 1h. v noci a ja som vypla budík a spala dalej!! Fakt nerozumiem ako som mohola vypnúť ten budík a spať ďalej. Je možné že som otehotnela? Nemáte nejaké podobné skúsenosti?? Aký máte nazor? Len my nenadávajte ako som mohla vypnúť ten budík! :))

lenočka

dík za info :)) janka na 3 mesiace? no dúfam, že mne sa veľmi nenaruší lebo potom ma s toho čakania aj porazi ...

jana j

Aj jedna tabletka znizi riziko otehotnenia. Tie dve by mali byt takmer 100percentnou zarukou. Netrap sa nad tym teraz velmi, skus si spravit test, urcite bude negativny. A nech ta neprekvapi, ze tvoj cyklus sa pravdepodobne narusi, mozno aj na niekolko dalsich mesiacov. Ja som napriklad nedostala menzes tri mesiace.

vikiniki

Ahoj Lenočka, ja ti odporučam navštiviť lekara. Ke´d budeš v pozorovani, budeš mať istotu, že si v bezpeči, nech sa deje čokoľvek. Lenka, ak ste sa prvy krat milovali a ty si uzila postimor, je to v poriadku, ale tieto \\\\\\\"lieky\\ \\\\\" sa nesmu uzivat vzdy, ked sa vam to nevydari... prosim ta, uvazuj o nahradnych formach prentivnej antikoncepcie., mozno hormonalnej. Postimor moze pri opakovanych pouzitiach narusit tvoje zdravie..

mucka

lenočka, hlavne závisí, v ktorej fáze cyklu si bola, to je najdôležitejšie, pokial si bola práve okolo ovulacie tak by si mohla otehotniet, inač v žiadnom pripade.