Loto a pod.

Darina8897

Jasne ze sa da, začala by som na tvojom mieste s kenom 10, kedze je to kazdy den a zrebuju dost vela čisiel, skus si pozrieť najčastejšie opakovane čisla tu www.pandatip.com a následne skus tipovat, touto metodou sa mi viackrat podarilo vyhrat :)

Majkloos

Ja si občas zahrám eurojackpot alebo Euromilióny online na lottolandu www.lottoland.com. Stalo sa mi, že som vyhral, ale sú to malé sumy, do 10k;)

Liluška1980

viete mi poradiť,tak že podala som loto,počet žreb.3.a 3 hracie pole,ked som išla overiť 1 žrebovanie:
1 pole uhadnute čislo 1,to sedi
2 pole nič, to sedi
3 pole až 3 čisla,ne sedi
a vysledky mi ukazuje že som mala na 3 poli 1 čislo a 1 čislo na 1 poli,tak čo myslite nie to podvod.či to môže vipočita ked budem mať tie 2-3 žrebovanie?podľa mňa tu niečo nesedi,čo vy

[zruseny35]

MIREC11...alebo na Slovesnku,len si sa radšej friško odsťahoval :)
Neviem čo sa dá vyhrať,je to skor o šťastí..a to v tomto prípade príjde možno raz za život,aj to nie vrecom penazí :)

lost

majkyyy111

ano, ale existuju loteriove spolocnosti (v zahranici) ktore uz boli usvedcene z manipulovania hry.. ono par milionov USD je lakava vec, hlavne pre nenazranych balkanskych majitelov :)
nevies si ani predstavit, kolko kasin a stavkovych kancelarii samo-seba vytuneluje.. sam som v takej stratil par stoviek eur, co som tam mal a poznam ludi, co tam mali o jednu nulu viac.. co nie je zrovna prijemne :) jedneho dna sa zobudis a zistis ze virtualne peniaze sa vyparili a nikdy s tym uz nic nenarobis :) drsna realita..

majkyyy111

tie peniaze tam v hre realne existuju, a to v prvom rade preto, ze ich neplati loteriova spolocnost zo svojho - na vsetky vyhry sa len "vyzbierali" hraci z minulych hier svojimi vkladmi ktore prehrali. v loterii je vypisana vzdy len taka vyhra ktorej vyska je prave mnozstvo penazi vyzbieranych z minulych hier minus stanoveny zisk loteriovej spolocnosti. za dalsie vyhru si vyherci rozdeluju vzdy rovnym dielom. to znamena, aj keby bola pravdepodobnost vyhry ze z 10 hier vyhrate statisticky vzdy 4, teda padali by jackpoty aj kazdy den, tak aj tak nemoze byt loteriova spolocnost v strate, ale len v zisku (samozrejme realne by to tak nefungovalo pretoze sa tu sklada 60% vkladatelov na 40%vyhercov co znamena nizsie vyhry a vyssie vklady, co by neposobilo lakavo). skutocna matematicka pravdepodobnost vyhry v lote je ale takmer miziva (statisticky vyhrate 1x z priblizne 15 000 000 pokusov) takze vyhry a jackpoty v porovnani s vkladmi posobia na hracov lakavo, pretoze sa vyzbiera dost penazi- no a prave v tom je to caro-> ze je tak mala pravdepodobnost vyhrat:).
zaver je teda taky, ze riziko straty ani neexistuje a teda nie je nutne nijak zo strany loteriovej spolocnosti nejak podvadzat = je to zbytocne a len by to mohlo sposobit omnoho vacsie straty nez vynosy z takej cinnosti = neoplati sa to.

lost

Monika339

ak nemas dobreho danoveho optimalizatora alebo znameho na dobrom mieste, neviem neviem ci sa oplati prevadzkovat stavkovu kancelariu na SVK.
uz len fakt, ze 5,5% ci kolko to z uboheho vkladu hraca sa musi dat ako dan statu, dovod..

tj. dam 1000 Eur na nadala, ktory hra proti uplnej lame na kurze 1.01, tak z toho ak treba odviest 55eur na dani, tak to je uplne chore a zabija to stavkovanie.. a ja ze preco su take nizke limity v tipose.. ak by som tam chcel dat milion eur na to, tak neviem co by mi povedali :D i ked matematicky by to zobrala kazda stavkova, lebo by som im spravil krasny obrat a oni by riskovali len 1 ku 100 na black swan event..

Monika339

To ja som si kedysi myslela, že u nás je to tak kvôli bezbečnosti toho čo vyhral ..ale tomu som už prestala veriť :D

lost

skusal to niekto matematicky prepocitat preco to pada tak casto?
kolko cisiel z kolko sa taha a ako casto?
kolko z kolko ako casto v US ?