iba mala otazocka ohladom HAK , budem vam vdacna ak poradite

Príspevok v téme: iba mala otazocka ohladom HAK , budem vam vdacna ak poradite
vcielkavelka

dala som si predpisat moju uplne prvu antikoncepciu, mam ju zacat brat v prvy den menstruacie. Ide o to ze mi prisla vcera, ale tabletku som este neuzila, lebo som si nebola ista, bolo to iba take spinenie, ale dneska ju mam uz normalnu, silnu, takze si tabletku chcem dat vecer..Ale nemam teraz jasno v tom, kedy zacne HAK ucinkovat, citala som, ze ak zoberiem tabletku hned v prvy den, tak zacne ucinkovat okamzite, ak dalsie dni, tak treba pockat.

Teraz neviem, ratal sa uz aj ten vcerajsi den ako zaciatok menzesu, ked som ho nemala uplne rozbehnuty? (okrem toho prisiel mi az okolo 8mej vecer, tabletky chcem uzivat o par hodin skorej) a kedy by som mohla mat nechraneny pohlavny styk, ked si tu tabletku vezmem dneska?

hrasocek

prosim, dnes ked som uziavala tabletku tak som s hrozou zistila ze vcera som uplne zabudla(ako je to mozne???) tak som hned uzila obe naraz.10den. styk vcera vecer. co mam robit dalej?hovori sa o mechanicke ochrane nasledujucich 7dni . staci to?????dakujem za odpovede

vcielkavelka

aha dakujem vam, no i tak radsej nebudem este riskovat hned po tych 7 dnoch...ale po dvoch tyzdnoch uz mozem byt uplne bez obav, ano?

Nela41

Všeobecne po siedmich dňoch užívania by si mala byť chránená, skôr sa odporúča ochrana aj inými prostriedkami

odpovedam

vezmi tu tabletku dnes, kedze dneska ti to prislo normalne...ale ore istotu by som sa tyzden este styku vyhybala, pripadne pouzila kondom...