Kopnutie do oka

Príspevok v téme: Kopnutie do oka
Trdielk0

Zdravím. Moja kamarátka má psíka malého maltezáka.. oni bývajú na dedine takže havo hocikedy víde von pred dvor a z chvilu sa vráti atď.. a pár dní do zadu mal psik zavreté jedno oko a niekolko dní s ním žmúril tak sa domnievali že nieko mu doňho kopol.. a teraz už je to trochu lepšie už s ním pozerá normálne ale to očko má celé modré.. Pred tým ich mal obe hnedé a teraz to jedno má modré. neviete čo s tým? :-(.. nemali ho ako zobrať ani k veterinarovi otčim je kretén.. vraveli že mu to niečim natierajú ale tak ja neviem.. Prečo je to oko modré? čo to znamená?

Jessi1111

Tak čo? Príspevky hovoria aj za mňa... rýchlo k vetrinárovi...nemáš začo...:) a ako sa má psíček??
Išli ste aj s kamarátkou alebo tak nejak no proste, šli ste k tomu veterinárovi?

DzanaFX

Podľa mňa ho nikto nekopol,ale má šedý zákal a keď chce Tvoja kamoška, aby pes oslepol, tak nech počká ešte pár dní doma...Však načo ísť k lekárovi nie? Psa to oko isto ani "nebolí"!!!!

Naja85

kurnik, ludia, netreba vypisovat somariny na nete, ale ist so psom k veterinarovi! A prosim nepatlajte mu do oka hocijake gebudziny(vy by ste zrejme isli s "monoklom" k lekarovi a urcite by ste si to nemastili s hocicim!)-ale mozete aj cakat, dokym pes oslepne. Sorry, za tento prispevok, ale uz mi to nedalo.
PS: Nehladajte dovody, preco sa to neda, ale hladajte sposoby, ako sa to da(susedia snad maju auto, mate telefon, existuje autobus, vlak atd.).

Jessi_1111

Myslím, že ak ho tam niekto kopol, tak to znamená niečo ako ľudský ,,monokel".
Bolo by ho dobré zobrať čo najprv k veterinárovi, ale ak to nebude možné, tak nech natierajú, hlavne nech psíček pije veľa vodičky, to podporuje regulovanie krvi a monokel je vlastne zrazenina krvi. Prajem Vám, aby sa psík kamarátke čoskoro mal dobre. :-) Papa.