ohodnoťte darček môže byť?

system

rozhodne mu to nekupuj, je to riadne odveci myska, mozno vyzera pekne ale to je asi tak vsetko, ked mu chces kupit mysku tak nieco poriadne od logitechu alebo microsoftu a pod. hlavne v normalnom tvare a nie auticka a pod. ;)

lucy 2864

Piateľ notebook nepoužíva pracovne. Keď je na ňom raz denne jednu hodinu, tak je dobre. len je preňho nepraktické posúvať si kurzor prstom na tej malej ploche pod klávesnicou.
Naozaj som radšej chcela myš - autíčko. No teraz mám pochybnosti. Má dosť veľké ruky.
Druhá možnosť by bolo tričko, nejaké fakt pekné (niečo v štýle polo)... ešte mám cca mesiac čas, tak budem hľadať ďalej.

wurva

darcek je to mily, zaujimavy.. no myslim, ze ti neslo o to, kupit mu novu mys, ale o to, kupit mu mys v tvare auta... takze myslim, ze tie ostatne mysi co ti tu poslali su onicom.. ta mys v tvare auticka je nekvalitna a na tom webe velmi, naozaj velmi predrazena... no ak chces pre neho kvalitnu mys, tu by si mal vybrat sam... ako symbolicky, chvilkovy darcek.. je podla mna lepsia radsej ta autickova, ako tieto ostatne spomenute... :)

zewa

Pokial je to este take velke dieta a bavia ho svetielka a vselijake USB hracky, tak sa potesi. Ja by som skor chcela nejaku s klasickym tvarom, ale zato mozno nieco z toho, co tu je prezentovane v linkoch. A pokial je to chlap s velkou rukou, urcite by som nekupovala tu malinku notebookovu mys.A urcite by som kupila nejaku s kablom lebo, ked mu pri notebooku niekde dojde baterka, tak ho aj porazi. Alebo by som mu k nej kupila aj dve nahradne dobijacie baterky ;) Tato je celkom zaujimava a prakticka zaroven (da sa kupit na henry.sk v dobrej cene) neverim.wordpress.com

Teresita

Určite ho poteší, ale chcelo by to aspoň ešte k tomu nejaký nápaditý darček. Len nejakú drobnosť. Ale inak je to fajn.

lost

ked uz k notebooku fakt idealnu mys, tak asi tuto :)
www.ansarishare.net
(Vola sa Logitech VX Nano)

ale je pre niekoho prilis mala, plus je 4x drahsia ako henta..

ale to ci sa potesi zalezi od jednotliveho cloveka :)

dobru pointu ma Sejla, ak je to pracovny notebook, tak je presnos mysi velmi dolezita :/