Ako sa zbavit krupicovitej vyrážky?

urcitekakao

tak ja ti poviem o jednom zazracnom a velmi drahom lieku lieku :D med!
ja som s tym zacala nedavno, kazde rano lyzicku medu nalacno. kupujem kvalitny, len od slovenskych vyrobcov. po 3 dnoch sa mi zacala plet zlepsovat a po mesiaci ju mam ako babatko!!! ziadne lieky ani kremiky. bullshit! a to mame akne v rodine geneticke. neverila som pokym som sama neskusila :)

Jelča

a byvalej kolegyni ak sa dobre pamatam dala len homeopatika a pomohli jej. ja viem aj taky pripad, ze jednej babe nedala nic a len jej vysvetlila co ma urobit ona sama aby sa toho problemu zbavila. ona ti nebude nasilu nieco cpat ked to nepotrebujes. ale co to konkretne bude, to ti nikto nepovie.

Jelča

ako to chces popisat? ja som mala tabletky, rozne kvapky, mast. to podla toho co ti je, ona pouziva vela druhov prirodnych liekov, bohvie co da tebe.

Jelča

ja som mala nieco podobne, nebolo to nic strasne, ale fakt pomohlo. kamoska sa teraz lieci s velmi zavaznym problemom a citi sa neporovnatelne lepsie. albertova je profik a urcite by som nemala strach sa jej zverit do ruk. kazdopadne ak sa to jej liecbou neda riesit to ti ona rovno povie, nebude ta tahat za nos. je to ferovy clovek, fakt.

Jelča

albertovu najdes v centre alternamedica v bratislave. staci do googlu dat jej meno luba albertova a najdes kontakty.

Misickaa4

Arkadia-ahoj , prosím ta tá albertová to je lekárka,alebo? a kde by som ju našla?Naozaj by som s tým potrebovala už niečo robit.

ďakujem

arkadia

najskor som u nej bola na takom dlhom vysetreni, trvalo to tusim dve alebo tri hodiny. a potom som uzivala take kvapky, bolo to vnutorne liecenie, cize nie nejake masticky ako predtym. je to taka celkova liecba, prirodna. je fakt ze sa potom citic dobre, nielenze s ti zlepsi pokozka, ale aj imunita a mas viac energie. mozno ze nieco ako taka ocista alebo nastartovanie organizmu. a pritom zmizli aj tie krupicky. tie kvapky som uzivala rano aj vecer pred jedlom. inak to nie je nic strasne, da sa to zvladnut. len ja mam taku pracu ze stale cestujem po celej europe a musela som to nosit so sebou do lietadla, co ma dost otravovalo. a tak ci tak uz teraz mam pokoj tak sa s tym netrapim.