Rozdiely vo vzťahu

Príspevok v téme: Rozdiely vo vzťahu
smutna19

Medzi mnou a priatelom je vekový rozdiel asi 9 rokov. Najprv som myslela že to je OK ale včera mi povedal že už prestriedal v posteli asi 50 dievčat, že mal kedysi aj každý tyžden inu. Ja som oproti nemu uplne neskusena mala som len 1 okrem neho. Neviem čim to je ale trapi ma to aj ked nechcela by som byt na tom tak ako on, nie som taky typ. Dokazali by ste žit v takomto vztahu? Neviem ci len neprehanam

desta

smutna, nechápem, prečo sa pri porovnaní s ním podceňuješ - akoby to, že má za sebou takú bujarú minulosť bolo pozitívom a tvoja neskúsenosť negatívom. Ak ťa miluje, tak potom by sa mal on báť, že niečo skúsi čím ťa urazí a tým aj stratí. Z tvojho posledného príspevku mám pocit, akoby si sa za seba hanbila a preto bola pripravená - len preto, že on je taký skúsený - dovoliť mu všetko, len aby si nemyslel o tebe, že si teliatko. Nechápeš, že to, ako sa váš vzťah bude odvíjať máš v rukách práve ty? Je len na tebe, čo dovolíš a čo nie. Nakoniec, on je muž a má o teba bojovať a nie ty sa prispôsobovať jeho "skúsenostiam".

Do žiadnych intímností by som s ním nešla, keďže nevieš, či sa naozaj zmenil a či to s tebou myslí vážne. Ktovie, možno to, čo ti povedal (teda že doteraz to nikdy nebolo o citoch) hovoril aj každej v tom dlhom rade pred tebou. Čo keď si chce aj s tebou len užiť? Veď doteraz si len užíval a ani to neľutuje ... Rozhodne sa ním nenechaj dotlačiť do niečoho, čo by si za normálnych okolností neurobila.

smutna19

desta Sme spolu len mesiace, na zaciatku som o tomto vobec nevedela aky bol ani nic, az teraz to pomaly zacalo vychadzat na povrch a fakt ma to trapi. Potom mam pocit ze som strasne pozadu od neho bojim sa pri nom cokolvek skusit lebo sa bojim ze skoncim ako nejake neskusene teliatko. No spomina na ne tak ze sice to nelutuje ale nic k nim necitil. Bolo to len o tom uzit si

desta

pravdaže, že minulosť to nezmení, ale jeho minulosť môže negatívne ovplyvniť jej budúcnosť. Akú má istotu, že nebude len ďalšou v poradí? Pri 50 dievčatách má už ten muž pravdepodobne naučený istý vzorec správania. Ak ho sám nechce zmeniť, bude takto fungovať aj naďalej. Preto som sa pýtala, či priateľ ľutuje svoj predošlý spôsob života, alebo ho hodnotí ako "obohacujúci". V tom prípade smutná tu bude o pár mesiacov písať o tom, že ju jej vyvolený nechal. Čo jej potom napíšeme? Že sa málo snažila alebo že nech si nič z toho nerobí, že život ide ďalej?

desta

smutná, nečudujem sa ti, mňa by to trápilo tiež. Ako na tých 50 dievčat spomína? Že to bolo fajn, alebo ľutuje, že nepočkal na teba? Rozhodne by som si v tvojom prípade dala dole ružové okuliare. Nepíšeš, ako dlho sa poznáte.

kukucko

Ale chod. Moja manzelka je odo mna o 7 rokov starsia, muzov mala plno aj je druhy krat vydata a ja som mal sex v zivote len s nou.
A zijeme spolu uz 14 rokov.