Delená strava

Príspevok v téme: Delená strava
Basa921

ranajky:pagac, kolac, rohlik so syrom alebo dzemom + zeleny alebo biely caj

desiata: jablko

obed: co je navarene

olovrant: nejaky ten chlebicek maly

vecera: salat

mam 17 rokov, 64 kg a vyska je 167 cm.. chodim behavat, plavat, byciklovat aj korculovat... tak preco mi nejde zhodit kila ? poradte mi co robim zle, lebo naozaj uz tomu nerozumiem

winki

Toto rozhodne nieje žiadna delená strava a rozhodne je to málo. Máš tam veľa múčnych výrobkov a veľmi málo čerstvého ovocia a zeleniny.

Raciolka27

Nechces radsej skusit Dukanovu dietu? Pozri napriklad -odkaz odstránený- - mne pomohla viac ako delena strava, tie fazy su fakt dobre vymyslene a hlavne to nie je taka drasticka zmena jedalnicka.

JessicaI

Aj ja mam ten dojem,ze jes malo. pridaj trochu a hlavne nezabudni pit vodu. Treba pit aspon 2L denne. ycni hned rano so salkou teplej vody s citronom.

Mam 44rokov a chudnem od septembra 2012 z povodnych 106kg mam 96,8kg pri vyske 164cm.

2bodka

delena strava toto rozhodne nie je

a ked hladujes, spomalujes tym metabolizmus a telo zacne vsetko co prijme ukladat do zasob, kedze sa boji dalsieho hladovania...

treba jest vela, zdravo, ked delena strava, tak si o tom nieco precitaj...

ja ti odporucam stravovat sa podla Kataríny Horákovej, precitaj si jednu z jej knih... nazvy som tu uz tiez spominala

Helus

Mne delenna strava vyhovuje,citim sa pri nej lahka,a nezatazuje mi travenie.teraz som za posledne mesiace kombinovala,a nie je to ono.Mne aj stravovanie podla krvnych skupin robi dobre.Kto chce mozme si tu pisat o uspechoch,popripade pridavat recepty.